beleidsadviseur sociaal domein vacatures

hoe zeker ben jij van een vast contract?

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking. De wat? De WAB! Door deze nieuwe wet verandert er veel op het gebied van arbeidscontracten en ontslag. Kort gezegd: vast wordt minder vast en flex wordt minder flex.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • wet en regelgeving
 • hoe zeker ben jij van een vast contract
 • wat betekent de WAB voor jou?

  Vooral de wijzigingen in de ketenregeling raken werknemers zoals jou. Na drie contracten voor bepaalde tijd, moet je werkgever je een vast contract aanbieden. Volgens de huidige wetgeving geldt hiervoor een periode van 2 jaar. Per 1 januari wordt dat 3 jaar. Dat betekent dat je langer moet wachten op een vast contract.

  Let dus goed op: heb jij een contract voor bepaalde tijd of ben je in dienst bij een uitzendbureau, dan loop je de kans dat je contract niet wordt verlengd.

  Flexibel werken en toch in vaste dienst? Dat kan bij koen

  Werk jij graag op projectbasis, maar wil je wel de zekerheid van een vaste baan? Kom dan eens praten bij koen. Je komt bij ons in vaste dienst en werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Flexibiliteit en zekerheid dus! Ontdek alle voordelen maar eens.

  werken bij koen

  Werken bij koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere professionals van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze opleidingsmogelijkheden groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

  dit krijg je bij koen

  je komt bij koen in vaste dienst

  Je krijgt direct een vast contract. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

  exclusieve ingangen

  Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid en techniek. Door onze korte lijnen weten we snel de juiste ingang te vinden. Zo vinden wij altijd de opdracht die past bij jouw ambitie.

  de groeiversneller bij koen

  Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Daarvoor hebben we de groeiversneller. De wat? De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

  €1250,- opleidingsbudget per jaar

  Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

  leuke collega's die altijd voor je klaar staan

  Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

  uitdagende opdrachten

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

  persoonlijk contact

  Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

  nieuwsgierig of werken bij koen iets is voor jou? doe de check of kom eens vrijblijvend koffiedrinken