high potential programma.

Je bent jong, net afgestudeerd en eigenlijk nog helemaal niet uitgeleerd. Maar je wilt ook graag aan het werk binnen de overheid of de techniek. Ambitieus en gedreven dat je bent zou je het liefst allebei doen. Met het high potential programma laat koen pas afgestudeerde slimmeriken kennismaken met de dynamische wereld binnen de technische of publieke sector en ICT. Wij investeren in jouw ontwikkeling. Je kan het vergelijken met traineeships. Naast je opleiding werk je in dienst bij koen aan uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Met het high potential programma kom jij in een groeiversnelling.

het programma.

Ons high potential programma is ontwikkeld om jong talent zoals jij op te leiden tot volwaardige professional binnen de technische of de publieke sector. In twee jaar tijd word jij volledig opgeleid tot volwaardige professional. Wij regelen de opdracht en blijven jou begeleiden en coachen tijdens het opleidingstraject. Jij krijgt binnen het vakgebied kennisoverdracht van diverse onderwerpen zodat je breed inzetbaar bent. Per vakgebied is dit afgestemd op de meest recente ontwikkelingen zodat de opleiding goed aansluit op de praktijk en jij direct van toegevoegde waarde bent voor de organisatie.

wat bieden wij?.

Jij wordt de expert binnen je vakgebied en haalt ontbrekende (vak)kennis in huis. Dankzij de betrokken begeleiding vanuit koen haal jij meer uit jezelf. Van starter naar ervaren professional.

ons verhaal

Wij zijn koen. Jij wilt vooruit. Dat begrijpen wij. We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zo leer jij en is de opdrachtgever echt geholpen. Met kennis, kunde en karakter. koen. voor jou voorop.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
€1.250,- opleidingsbudget per jaar

Om je op alle vlakken te laten groeien en ontwikkelen is er voor jou €1250,- studiebudget beschikbaar die je naast het high potential programma extra mag besteden.

icon-plus
praktijkgerichte opleiding

Als high potential start je met een praktijkgerichte opleiding die gegeven wordt door ervaren docenten.

icon-plus
meerdaagse praktijk training

Met de meerdaagse training van koen ga jij aan de slag met praktijkvoorbeelden en leer jij systemen kennen.

icon-plus
masterclasses

koen organiseert meerdere keren per jaar masterclasses en kennissessies over diverse actuele onderwerpen binnen diverse vakgebieden.

icon-plus
meerder events per jaar

naast werk is er ook tijd voor ontspanning. koen organiseert meerdere events per jaar zoals o.a. het zomer- en winterevent.

icon-plus
persoonlijk ontwikkelplan

Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Het plan staat in teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kom jij in een groeiversnelling.

icon-plus
maandelijkse intervisie

Maandelijks vindt er intervisie plaats tussen jou, andere high potentials en je coach.

icon-plus
online community

Alle collega’s van koen staan altijd voor je klaar voor de jusite coaching en evaluatie.

icon-plus
3 extra trainingen per jaar

Naast de trainingen en cursussen die je krijgt tijdens het high potential programma mag jij per jaar 3 extra trainingen volgen uit onze eigen academy.

"De doorstart die ik nodig had. Ik had al een jaar een baan, maar de functie was voor mij nog niet uitdagend genoeg. Dankzij het netwerk van koen is er snel een functie gevonden met meer mogelijkheden en uitdagingen. Zij hebben mij gekoppeld aan een senior, zodat ik tijdens het high potential programma sneller ervaring op kan doen en mijzelf kan ontwikkelen. "
Dayenne

wil je meer weten over het high potential programma?

Stel hieronder jouw vraag.

laat je gegevens achter.