high potential programma.

Je komt net kijken en bent na je studie eigenlijk nog helemaal niet uitgeleerd. Maar je wilt ook graag aan het werk binnen de overheid, techniek of ICT. Ambitieus en gedreven als jij bent, zou je het liefst allebei doen. Met het high potential programma laat koen pas afgestudeerde slimmeriken kennismaken met het werkveld van jouw keuze. Wij investeren in jouw ontwikkeling. Je kan het vergelijken met een traineeship. Naast je opleiding werk je in dienst bij koen aan uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Met het high potential programma kom jij in een groeiversnelling.

het high potential programma.

Het high potential programma leidt junior talenten zoals jij op tot volwaardige professional. Dat doen we in de techniek, publieke sector en ICT. Je werkt bij koen op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers waar je veel kan leren. Daarnaast volg je trainingen om jouw kennis en kunde te vergroten. Jij krijgt binnen het vakgebied kennisoverdracht van diverse onderwerpen, zodat je breed inzetbaar bent. Per vakgebied is dit afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Zo sluit jouw programma goed aan op de praktijk en ben jij direct van toegevoegde waarde voor de organisatie. Wij begeleiden en coachen je tijdens het opleidingstraject.

wat bieden wij?.

Jij wordt de expert binnen je vakgebied en haalt ontbrekende (vak)kennis in huis. Dankzij de betrokken begeleiding vanuit koen haal jij meer uit jezelf. Van starter naar ervaren professional. Je kan kiezen uit een high potential programma techniek of publiek domein. Bekijk welke mogelijkheden je hebt voor opleidingen installatietechniek, opleidingen sociaal domein en opleidingen ruimtelijk domein.

werken bij koen naast je high potential programma.

Kom je werken bij koen? Dan helpt koen jou verder in je carrière. Je volgt een high potential programma bij koen en werkt daarnaast aan uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kan jij regelmatig sparren over je werk. Zo groei jij in een sneltreinvaart verder.

koen. voor jou voorop.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
€ 1.250,- opleidingsbudget per jaar

Om je op alle vlakken te laten groeien en ontwikkelen, is er voor jou € 1.250,- studiebudget beschikbaar dat je naast het high potential programma extra mag besteden.

icon-plus
praktijkgerichte opleiding

Als high potential start je met een praktijkgerichte opleiding die gegeven wordt door ervaren docenten.

icon-plus
meerdaagse praktijk training

Je gaat aan de slag met praktijkvoorbeelden en leert werkwijzen en systemen kennen.

icon-plus
masterclasses

koen organiseert meerdere keren per jaar masterclasses en kennissessies over actuele onderwerpen binnen diverse vakgebieden.

icon-plus
meerdere events per jaar

Naast werk is er ook tijd voor ontspanning. koen organiseert meerdere events en leuke uitjes per jaar.

icon-plus
persoonlijk ontwikkelplan

Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Het plan staat in teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kom jij in een groeiversnelling.

icon-plus
maandelijkse intervisie

Maandelijks vindt er intervisie plaats tussen jou, andere high potentials en je coach.

icon-plus
online community

De collega’s van koen staan altijd voor je klaar om te sparren en vragen te beantwoorden. Je wordt onderdeel van een team met specialisten in het vak. Zo kan je altijd even sparren met een ervaren collega.

icon-plus
3 extra trainingen per jaar

Naast de trainingen en cursussen die je krijgt tijdens het high potential programma mag jij per jaar 3 extra trainingen volgen uit onze eigen academy.

"Het high potential programma gaf mij de doorstart die ik nodig had. Ik had al een jaar een baan, maar de functie was voor mij nog niet uitdagend genoeg. Dankzij het netwerk van koen is er snel een functie gevonden met meer mogelijkheden. koen heeft mij gekoppeld aan een senior, zodat ik tijdens het programma sneller ervaring op kon doen en mijzelf kon ontwikkelen. "
Dayenne

wil je meer weten over het high potential programma?

Stel hieronder jouw vraag.

laat je gegevens achter.