zo doen we dat: een nieuwe keuken voor Odensehuis Andante
zo doen we dat: een nieuwe keuken voor Odensehuis Andante
Terug naar overzicht
nieuws

zo doen we dat: een nieuwe keuken voor Odensehuis Andante

Het verschil maken voor mensen die hulp nodig hebben? Zo doen we dat! Namens alle collega’s schenkt koen een keuken aan het Odensehuis Andante in Utrecht. Deze toppers zorgen voor activiteiten, ontmoetingen, ondersteuning en advies. Speciaal voor mensen met beginnende dementie én hun naasten.

goed doel

Dementie is een groot probleem; steeds meer mensen krijgen ermee te maken. In het Odensehuis Andante is iedereen welkom, ook zonder diagnose of indicatie. Bezoekers komen en gaan wanneer ze willen. Dat maakt het laagdrempelig om ondersteuning te krijgen, of gewoon een kop koffie met gelijkgestemden te drinken. Coördinatoren en vrijwilligers helpen mensen om betrokken te blijven bij de samenleving en een zinvolle invulling te geven aan hun dag.

In plaats van te focussen op de beperkingen van dementie, legt het Odensehuis de nadruk op wat nog wél kan. Dat sluit helemaal aan bij de visie van koen: blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. Koen staat voor dapper en daadkrachtig. We weten dat het lef vraagt om geheugenproblemen te erkennen en ermee aan de slag te gaan. Daar dragen we graag aan bij.

Foto: Johan Nebbeling

samen voorop

Bezoekers kunnen bij het Odensehuis muziek maken, schilderen, spelletjes doen, praten over hun problematiek en nog veel meer. Maar wat ontbreekt is samen koken. Na een verbouwing zit het Odensehuis al een tijdje zonder keuken. Dat moet natuurlijk anders. De nieuwe keuken wordt een centrale plek waar bezoekers samen gaan koken en bakken, om zo de geest scherp te houden. Hoe mooi om daaraan een bijdrage te leveren? Samen voorop!

versnel je groei

Werken bij een organisatie die jou en je ambities voorop stelt? Dat is koen. Je komt bij ons in dienst en doet opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We vinden de beste opdrachten voor jou, die aansluiten bij je wensen. Wat ons kenmerkt? De open, oprechte en persoonlijke manier waarop we met elkaar omgaan. Dat merk je in alles. Het team van koen staat achter je en zorgt dat jij je kan ontwikkelen.

werken bij koen

meer ontdekken