wat verdient een integraal klantmanager salaris

wat verdient een integraal klantmanager (salaris)

Benieuwd naar het salaris van een integraal klantmanager? Die informatie vind je in dit artikel. Misschien overweeg je deze functie en ben je nieuwsgierig naar wat je kan verwachten. Of wie weet wil je weten of je evenveel verdient als andere specialisten met deze functie. Hoe dan ook, koen vertelt je wat een integraal klantmanager verdient.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • werken bij de overheid
 • wat verdient een integraal klantmanager?
 • Wat verdient een integraal klantmanager voor salaris?

  Kom jij net uit de schoolbanken en ben je klaar om aan de slag te gaan als integraal klantmanager bij de overheid? Dan kun je als junior rekenen op een salaris rond de € 2750,- bruto per maand. Ben je al iets verder in je carrière en vervul je een rol als medior integraal klantmanager? Dan mag je een salaris rond de € 3108,- verwachten. Een senior verdient gemiddeld € 3700,- bruto per maand. Dit is allemaal gebaseerd op een werkweek van 36 uur.

  Als jij aan de slag wil gaan als integraal klantmanager, vragen veel werkgevers minimaal een hbo-diploma. Een kleine groep van de werkgevers vraagt minimaal om een mbo-diploma. Wil jij starten als integraal klantmanager? Dan zien jouw baankansen er goed uit, want integraal klantmanagers zijn behoorlijk schaars. Veel werkgevers zijn dan ook op zoek naar junior integraal klantmanagers.

  Een goed salaris is belangrijk, maar dat is niet alles. Secundaire arbeidsvoorwaarden spelen ook een rol in de keuze van jouw baan. Denk aan een leaseauto, een goede pensioensregeling en het aantal vakantiedagen. Om niet te vergeten jouw ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Allemaal factoren die bepalen hoe gelukkig jij bent met jouw baan.

  Het artikel gaat hieronder verder.

  hoe kan je een hoger salaris krijgen als integraal klantmanager?

  Een integraal klantmanager in het sociaal domein houdt zich bezig met alle werkzaamheden op het gebied van doel- en rechtmatigheid. Een veelzijdige functie dus! Hoe meer verantwoordelijkheid jij binnen jouw functie hebt, hoe groter de kans dat je ook stappen maakt in jouw salaris. Denk aan de verantwoordelijkheid voor (complexe) taken, maar ook de verantwoordelijkheid voor collega’s. Daarnaast bepaalt jouw hoogst behaalde onderwijsniveau ook een deel van jouw salaris. Maar vergeet niet, jouw ambities en doorzettingsvermogen tellen ook mee.

  Het verhaal gaat hieronder verder.

  Waar kan je aan de slag als integraal klantmanager?

  Als integraal klantmanager werk je voor de overheid. Dankzij jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat burgers binnen een gemeente de juiste handreikingen krijgen om te participeren in de maatschappij.

  Gemeenten staat te springen om professionals zoals jij. In plaats van rechtstreeks bij een gemeente aan de slag te gaan, kan je ook denken aan een interimorganisatie zoals koen. Bij koen werk je op projectbasis bij verschillende gemeenten, maar ben je bij koen in dienst. Zo geniet je van afwisseling, maar heb je ook de zekerheid van een vast inkomen. Is jouw project afgerond? Dan ga je gewoon door naar het volgende project.

  Ook krijg je volop ontwikkelmogelijkheden. Met trainingen, opleidingen en een persoonlijk ontwikkelplan bijvoorbeeld. Heb je lef en wil je voorop lopen? Dan is werken bij koen iets voor jou.

  Integraal klantmanager vacatures

  Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en bekijk onze integraal klantmanager vacatures of stuur een open sollicitatie.

  meer ontdekken

  vind je vacature