werken bij koen: de baan van je leven.

Valse bescheidenheid, daar doen we niet aan. Werken bij koen is het leukste dat er is! Tuurlijk, we doen waardevol werk. We zorgen dat professionals en organisaties in een groeiversnelling komen. Maar dat is nog lang niet alles. Je krijgt de vrijheid te ondernemen. Lef en creativiteit juichen we toe. Goed idee? Ga het maar doen. Liefst samen met je collega’s, die net zo gedreven en gezellig zijn als jij. Geen dag is hetzelfde, maar wat je wél zeker weet is dat er elke dag gelachen wordt. Nieuwsgierig of werken bij koen iets voor jou is?

dit is werken bij koen.

Werk je bij koen, dan krijgt jouw ondernemersgeest vrij baan. Natuurlijk hebben we kaders, maar stiekem vinden we het leuk als je daar tegenaan schopt. Als je kansen ziet die anderen missen of het net even anders doet. Jij wilt winnen. Maar dan wel samen met je goedlachse collega’s. Mensen die net als jij voorop willen lopen. Die oprecht geïnteresseerd zijn in anderen en van een lolletje houden.

Het plezier en de betrokkenheid spat ervan af bij koen. We helpen elkaar. Gevraagd en ongevraagd. Want we weten dat we samen verder komen dan alleen. Aan elleboogwerk doen we niet. Wat er ook gebeurt, we zijn altijd open en eerlijk naar elkaar. No-nonsense. Dat kan omdat we allemaal gewoon onszelf zijn. Die rare hobby’s, foeilelijke sneakers of harde schaterlach hoef je bij koen dus niet te verbergen!

"We hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast is de vrijheid en afwisseling heel kenmerkend. We hebben het goed voor elkaar bij koen.” Joost Schrijnemakers, consultant installatietechniek

dit krijg je bij koen.

icon-plus
Een plek waar je lekker kan knallen.

Je krijgt de vrijheid om zelf je werk in te vullen. Met je eigen aanpak. Als je de doelen maar haalt. Dat betekent ook dat jouw eigenwijze ideeën niet zomaar in een laatje belanden. Overtuig je collega’s en ga het maar uitvoeren. Met jouw vindingrijkheid lukt dat ongetwijfeld.

icon-plus
Zelf je dag indelen.

Kijk vooral wat werkt voor jouw werk-privébalans. Later starten of inloggen vanuit een lokaal koffietentje? Het is aan jou. Bij filerijden keren we het liefst rechtsomkeert. Want we snappen dat dit onmiddellijk het leven uit je zuigt.

icon-plus
Gezellige collega’s met oprechte interesse.

Persoonlijk contact staat voorop bij koen. Of zoals wij het noemen: betrokkenheid. We willen weten wat er speelt bij elkaar. Bellen elkaar ook eens spontaan op. En helpen elkaar waar nodig.

icon-plus
Een bedrijf waar de grapjes in het rond vliegen.

En de tafeltennisballen ook. We wisselen hard werken af met hard lachen. Samen plezier hebben, dat is belangrijk bij koen.

icon-plus
Een no-nonsense sfeer waarin je jezelf kan zijn.

Kom maar op met die eigenaardigheden van jou, die waarderen we juist. Houd je van een open en eerlijke manier van met elkaar omgaan? Mooi, wij ook. Transparantie en afspraken nakomen is voor ons vanzelfsprekend.

icon-plus
De betere arbeidsvoorwaarden.

Een goed salaris, een mooie bonusregeling en 30 vakantiedagen. Daarnaast ook een auto van de zaak die je privé mag rijden. Want je wilt lekker leven en je geen zorgen hoeven maken over je hypotheek. Daarom is het bij koen goed geregeld. En vaak zelfs beter dan goed.

icon-plus
Meteen een vast contract, omdat we in jou geloven.

Waarom zouden we treuzelen als we enthousiast zijn over jou? Nee joh, we gaan er gewoon voor samen.

achter de schermen.

eens vrijblijvend kennismaken met koen?

We zijn onwijs benieuwd naar jou en leren je graag kennen. Onze HR business partner Joyce kan je alles vertellen over werken bij koen. Stuur haar een bericht en voordat je het weet doen we samen een bakkie.

Joyce Janssen
HR business partner
j.janssen@koen.com
06 46 05 88 95