werken bij koen als professional

bedankt voor je cv aanvraag

Leuk dat je interesse hebt in een of meerdere koen-professionals. We sturen je zo snel mogelijk het profiel toe om te kijken of er een match is met jouw opdracht.

Wil je direct contact met één van onze specialisten om samen te kijken naar de beste oplossing voor personele vraagstukken binnen jouw organisatie?

vind de dichtstbijzijnde specialist

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • voor opdrachtgevers
 • bedankt voor je cv aanvraag
 • koen voor jou

  Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als organisatie wil je vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Wij zorgen voor de juiste personele oplossing. Extra capaciteit bijvoorbeeld, schaarse specialisten of juist strategische denkers. We investeren in hun ontwikkeling, zodat ze altijd over de meest actuele expertise beschikken. Zo zijn onze professionals de oplossing voor de uitdagingen van nu en morgen. Dankzij hun kennis, kunde en karakter komen opdrachtgevers zoals jij verder. En wij regelen alles.

  dit is koen

  hoogwaardige professionals met actuele kennis en kunde

   

  specialisten die snel meters maken voor jouw organisatie

   

  focus op ontwikkeling van professionals en organisaties

   

  stevige gesprekspartner voor personele uitdagingen

   

  volledige ontzorging op de matching en inleen

   

  hoe het werkt

  Onze professionals hebben een vast contract bij koen. Zij werken op interimbasis voor opdrachtgevers zoals jij. Je kan onze specialisten meteen inzetten. Zij zijn communicatief vaardig en landen snel in een nieuwe omgeving. Hun kennis en kunde delen ze graag met jouw team. Wij matchen je met de juiste specialist voor jouw opdracht. Van high potential vol nieuwe ideeën tot doorgewinterde senior of interim-manager. Jij hebt nergens omkijken naar.

  dit mag je verwachten van onze professionals.

  kennis

  Onze professionals beschikken altijd over actuele kennis in het vakgebied. Wij investeren in hun ontwikkeling met opleidingen, trainingen en kennissessies. Samen vormen onze specialisten een groot netwerk waarin kennis met elkaar wordt uitgewisseld. Die rijke kennis delen ze ook graag met jouw organisatie.

  kunde

  Je kan de professionals van koen direct inzetten op jouw vraagstuk. Niet alleen omdat ze de juiste kennis en kunde meebrengen. Maar ook omdat ze communicatief vaardig zijn. Voor jouw opdracht vinden we de beste match.

  karakter

  Onze professionals zijn oplossingsgericht, vooroplopend en hebben een flinke dosis lef. Ambitieus en betrokken. Onze professionals komen goed tot hun recht in steeds een nieuwe werkomgeving. Daardoor maken ze meteen het verschil.