bedankt voor je bericht

Leuk dat je contact met ons hebt opgenomen. We hebben je bericht ontvangen en reageren zo snel mogelijk op je vraag!

Ondertussen benieuwd wat koen voor jouw organisatie kan betekenen?

ik zoek personeel

veelgestelde vragen

koen voor jou

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als organisatie wil je vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Wij zorgen voor de juiste personele oplossing. Extra capaciteit bijvoorbeeld, schaarse specialisten of juist strategische denkers. We investeren in hun ontwikkeling, zodat ze altijd over de meest actuele expertise beschikken. Zo zijn onze professionals de oplossing voor de uitdagingen van nu en morgen. Dankzij hun kennis, kunde en karakter komen opdrachtgevers zoals jij verder. En wij regelen alles.

dit is koen

hoogwaardige professionals met actuele kennis en kunde

 

specialisten die snel meters maken voor jouw organisatie

 

focus op ontwikkeling van professionals en organisaties

 

stevige gesprekspartner voor personele uitdagingen

 

volledige ontzorging op de matching en inleen

 

hoe het werkt

Onze professionals hebben een vast contract bij koen. Zij werken op interimbasis voor opdrachtgevers zoals jij. Je kan onze slimmeriken meteen inzetten. Zij zijn communicatief vaardig en landen snel in een nieuwe omgeving. Hun kennis en kunde delen ze graag met jouw team. Wij matchen je met de juiste specialist voor jouw opdracht. Van high potential vol nieuwe idee├źn tot doorgewinterde senior of interim-manager. Jij hebt nergens omkijken naar.

dit mag je verwachten van onze slimmeriken.

kennis

Onze professionals beschikken altijd over actuele kennis in het vakgebied. Wij investeren in hun ontwikkeling met opleidingen, trainingen en kennissessies. Samen vormen onze slimmeriken een groot netwerk waarin kennis met elkaar wordt uitgewisseld. Die rijke kennis delen ze ook graag met jouw organisatie.

kunde

Je kan de slimmeriken van koen direct inzetten op jouw vraagstuk. Niet alleen omdat ze de juiste kennis en kunde meebrengen. Maar ook omdat ze communicatief vaardig zijn. Voor jouw opdracht vinden we de beste match.

karakter

Onze slimmeriken zijn oplossingsgericht, vooroplopend en hebben een flinke dosis lef. Ambitieus en betrokken. Onze professionals komen goed tot hun recht in steeds een nieuwe werkomgeving. Daardoor maken ze meteen het verschil.