opleiding projectleider gebiedsontwikkeling

opleiding projectleider gebiedsontwikkeling

Beleid maken is slechts het begin. Ben jij klaar om verder te komen? Met de opleiding projectleider gebiedsontwikkeling van koen maak je de sprong vooruit. Onze opleiding is de enige in Nederland die je voorbereidt op het leiden van complexe en strategische ontwikkelprojecten. Daarmee is het jouw springplank naar een aansturende rol binnen de overheid. Word lid van ons team en realiseer projecten voor verschillende gemeenten. Bekijk of de opleiding projectleider gebiedsontwikkeling bij jou past.

krijg persoonlijk advies

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • opleidingen
 • opleiding projectleider gebiedsontwikkeling
 • waarom de opleiding projectleider gebiedsontwikkeling

  Met de groeiende woningnood is gebiedsontwikkeling belangrijker dan ooit. Maar er zijn niet genoeg projectleiders om deze uitdaging te realiseren. Tot nu dan. Met onze opleiding ontwikkel jij de vaardigheden om projecten te beheren en uit te voeren. Van projectplannen schrijven tot leidinggeven aan het projectteam. Ook leer je alles over de afstemming met ambtelijke opdrachtgevers en het beheren van budget, tijd, kwaliteit en risico’s. Je krijgt theoretische kennis en praktische inzichten die meteen toepasbaar zijn. Na de eenjarige opleiding projectleider gebiedsontwikkeling ben jij klaar om complexe projecten aan te sturen.

  Hoe het werkt

  Bij koen versnel je jouw groei. Je komt bij ons in dienst en werkt voor verschillende gemeenten waar je jouw visie en inzichten kan toepassen. Wij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij je ambities. Opdracht afgerond? Dan ga je weer door naar de volgende. Zo leer je in korte tijd veel organisaties, mensen en werkwijzen kennen. Naast jouw werk volg je de opleiding projectleider gebiedsontwikkeling. De kosten dekken wij.

  bespreek de mogelijkheden