Welkom bij koen

We zijn blij met je komst en kijken uit naar een mooie samenwerking! Hopelijk heb jij er net zo veel zin in. Dusdanig dat je het van de daken wilt schreeuwen. Voel je vrij, maar je kan het ook gewoon even op LinkedIn zetten. Hier een handig stappenplan om koen toe te voegen als jouw nieuwe werkgever.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • pas je linkedin profiel aan
 • update je LinkedIn profiel

  Hoe zorg je dat jouw profiel helemaal ‘koen’ is?

  volg deze stappen:

  1. Log in op LinkedIn en ga naar je eigen profielpagina.
  2. Klik op het potloodje rechtsboven je profiel.
  3. Pas je ‘kopregel’ aan, bijvoorbeeld ‘werkvoorbereider bij koen’ of ‘Wmo consulent bij koen’.
  4. Klik op ‘nieuwe functie toevoegen’ en vul de velden in voor je nieuwe baan. Bij bedrijfsnaam kan je koen intypen, vervolgens verschijnt er een lijst met mogelijkheden. Selecteer de juiste koen.
  5. Kopieer onderstaande tekst en plak deze bij het veld ‘beschrijving’. Voeg als je wilt een beschrijving over je huidige werkzaamheden aan de tekst toe.

  Leren, ontwikkelen en verbeteren. De professionals bij koen willen vooruit. Daarom investeert koen in hun ontwikkeling. Zo komen zij in een groeiversneller. Zij zijn de oplossing voor de uitdagingen van morgen. Met kennis, kunde en karakter. koen geeft specialisten uitdagende opdrachten binnen de techniek en overheid. Zo leren zij en is de opdrachtgever echt geholpen. koen. voor jou voorop.

  6. Sla alles op.
  7. Pas je profiel headerfoto aan. Dat doe je via het potloodje rechtsboven in je huidige headerfoto.

  Download de headerfoto hier