high tech vacatures
high tech vacatures

Vakgebied

Opleidingsniveau

Werkervaring

Branche

Wis filters

62 high tech vacatures gevonden

Werk mee aan de meest moderne techniek met high tech vacatures bij koen. Je werkt aan innovatieve projecten bij verschillende opdrachtgevers. Gewoon vanuit een vast contract. Zo vergroot je jouw kennis en kunde in rap tempo. Wil jij ook afwisseling én zekerheid in je werk? Bekijk onze high tech vacatures.

Software engineer

Ben jij woonachtig in de omgeving van Rosmalen en op zoek naar een prachtige functie als software engineer? Dan heeft koen de baan voor jou in de regio Veghel.

Gepubliceerd 29 september 2022
  • High Tech
  • HBO Bachelor
  • Veghel
  • 1 - 3 jaar

breed aanbod high tech vacatures

Krijg jij het warm van robotica, industriële automatisering, virtual reality, big data, cloudcomputing en internet of things? Kom werken in de high tech bij koen. Je kan aan de slag als mechanical engineer, hardware engineer, electrical engineer, maintenance engineer of mechatronica engineer. Waar jij blij van wordt.

Wij regelen uitdagende projecten voor je. Opdrachten die matchen met jouw ambities en kennisniveau. Het maakt dus niet uit of jij al een hoop ervaring meebrengt of pas net je krabbel onder je diploma hebt gezet. Bekijk welke high tech vacature jou aanspreekt. Zit jouw vacature er niet tussen? Laat vooral van je horen, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

wat houden high tech vacatures bij koen in?

Je komt bij koen in vaste dienst. Vervolgens werk je op projectbasis bij verschillende high tech bedrijven. Bijvoorbeeld in de automotive, medical solutions, machinebouw, telecommunicatie, luchtvaarttechnologie of farmaceutische industrie. Wat wil jij? Daar draait het om bij koen. We vinden opdrachten voor je waar jij kan innoveren en vernieuwen. Want dat is tenslotte waarom de high tech jou aantrekt.

Project afgerond? Dan ga je gewoon door naar de volgende. Waar je jouw kennis en kunde weer kan vergroten. Zo is elke opdracht een kans om te blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. En er is meer. Naast de uitdagende projecten groei je ook met trainingen en opleidingen. Volop ontwikkelmogelijkheden dus. Je bent onderdeel van een team van slimmeriken. Jouw koen-collega’s zie je regelmatig om te sparren en ervaringen uit te wisselen. En hadden we het al gehad over alle doorgroeimogelijkheden, het goede salaris en de leaseauto die je krijgt? Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

ben jij dé kandidaat

Jij wilt voorop lopen in je vak. Dagelijks bezig zijn met innovatie en vernieuwing? Jij tekent ervoor. Je vindt het leuk om steeds nieuwe state of the art omgevingen te leren kennen. Kom maar door met dat nieuwe project. Met jouw doorzettingsvermogen en lef maak jij er een succes van. Dat kan ook niet anders, want je laat niet los tot je een oplossing hebt. Jouw kennis en kunde deel je graag met de opdrachtgever, zodat die ook vooruit komt.

nieuwsgierig naar onze high tech vacatures?

Voordat je het weet kom jij in een groeiversneller bij koen. Bekijk alle high tech vacatures.