beleidsmedewerker ruimtelijke ordening salaris

vraag cv aan

Heb je extra versterking nodig binnen je gemeente of andere overheidsinstelling? De interimprofessionals van koen zijn snel inzetbaar, onafhankelijk en betrokken. En bovenal doorgewinterd binnen het werkveld. Echte aanpakkers met een verfrissende kijk op het ruimtelijk domein. Dankzij hun specialistische kennis, kunde en karakter komt jouw organisatie vooruit.

Wij denken graag mee over de juiste personele oplossing voor jou. Laat weten wat jij zoekt of vraag een specifiek CV aan van één van onze professionals.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • cv aanvraag ruimtelijk domein
 • wat is jouw personele behoefte?

  dit is koen

  • hoogwaardige professionals met actuele kennis en kunde
  • specialisten die snel meters maken voor jouw organisatie
  • focus op ontwikkeling van professionals en organisaties
  • stevige gesprekspartner voor personele uitdagingen
  • volledige ontzorging op de matching en inleen

  de juiste oplossing voor elke opdracht

  Onze professionals hebben een vast contract bij koen. Zij werken op interimbasis voor opdrachtgevers zoals jij. Je kan onze specialisten meteen inzetten. Zij zijn communicatief vaardig en landen snel in een nieuwe omgeving. Hun kennis en kunde delen ze graag met jouw team. Wij matchen je met de juiste specialist voor jouw opdracht. Van high potential vol nieuwe ideeën tot doorgewinterde senior of interim-manager. Jij hebt nergens omkijken naar.

  naar veelgestelde vragen

  hoe het werkt

  1. vrijblijvend kennismaken

  In een persoonlijk gesprek inventariseren we de personele behoeften van jouw organisatie. We vinden het belangrijk om elkaar persoonlijk te leren kennen voor de beste oplossing.

  2. matching met professionals

  Op basis van de wensen, inhoud van de opdracht en bedrijfscultuur zoeken wij de juiste match voor jou. Je krijgt een of meerdere professionals voorgesteld.

  3. gesprek met professional(s)

  In een persoonlijk gesprek maak je kennis met de professional(s) om elkaar te leren kennen en de opdracht te bespreken.

  4. vliegende start

  Met de kennis en kunde die de professional meebrengt, is hij of zij snel op dreef in de nieuwe opdracht.

  5. begeleiding en evaluaties

  Regelmatig evalueren we de voortgang. Wij zorgen voor coaching en begeleiden de professional persoonlijk. Iedereen heeft een vaste contactpersoon bij koen.

  6. ontwikkeling

  De professional volgt bij koen trainingen, opleidingen en kennissessies om te blijven groeien. Zo heeft de professional altijd actuele kennis en kunde. Die deelt hij of zij ook graag met jouw organisatie.