wat verdient een medewerker procesbeheersing salaris

wat verdient een medewerker projectbeheersing (salaris)

Wat verdient een medewerker projectbeheersing? Wellicht ben jij zelf een medewerker projectbeheersing en ben je nieuwsgierig of jouw salaris overeenkomt met het gemiddelde salaris van andere professionals. Of wie weet wil jij wel medewerker projectbeheersing worden en ben je benieuwd wat je kan verwachten. In dit artikel ontdek jij op welk salaris een medewerker projectbeheersing kan rekenen.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • Werken in de techniek
 • wat verdient een medewerker projectbeheersing?
 • Wat verdient een medewerker projectbeheersing voor salaris?

  Heb jij net jouw opleiding afgerond en start je als medewerker projectbeheersing in de techniek? Dan begin je met een salaris rond de € 2.800,- bruto per maand. Zodra je een aantal jaar werkervaring hebt, kom je op een gemiddeld salaris van € 3.700,- bruto per maand. Ken jij alle kneepjes van het vak als senior medewerker projectbeheersing? Dan kan je rekenen op een salaris rond de €5.500,- bruto per maand.

  Bijna alle werkgevers vragen om een hbo-niveau als je aan de slag wil gaan als medewerker projectbeheersing. Er zijn ook opdrachtgevers die minimaal om een mbo- of wo-diploma vragen. Ben jij momenteel aan het leren voor deze functie? Dan heb je geluk. Jouw baankansen zien er goed uit, want medewerkers projectbeheersing zijn behoorlijk schaars.

  Ga jij op zoek naar een baan als medewerker projectbeheersing? Dan moet je niet alleen kijken naar het salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook belangrijk. Denk aan een leaseauto, jouw pensioensregeling en het aantal vakantiedagen. En hoe zit het met jouw ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden? Dit zijn allemaal factoren die je mee moet nemen in jouw baankeuze.

  Het artikel gaat hieronder verder.

  hoe kan je een hoger salaris krijgen als medewerker projectbeheersing?

  Hoe meer ervaring jij als medewerker projectbeheersing hebt in de civiele techniek, hoe complexer het vraagstuk is. Ook telt verantwoordelijkheid mee. Groei jij door naar een managementfunctie of ben je verantwoordelijk voor collega’s? Dat betekent vaak ook dat je op een hoger salaris kan rekenen.

  Daarnaast telt jouw achtergrond ook mee in het bepalen van je salaris. Zo krijg je waarschijnlijk een hoger salaris als je een hbo- of wo-diploma op zak hebt. Dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Jouw ambities en doorzettingsvermogen tellen ook mee in het bepalen van jouw salaris.

  Het artikel gaat hieronder verder.

  Waar kan je aan de slag als medewerker projectbeheersing?

  Als medewerker projectbeheersing kun je aan de slag bij verschillende organisaties. Zo kun je gaan werken bij organisaties in de (civiele) techniek, maar ook bij adviesbureaus, aannemersbedrijven of interimorganisaties zoals koen.

  Ben jij op zoek naar afwisseling, maar toch zekerheid? Denk dan eens aan werken op projectbasis bij koen. Je gaat aan de slag op projectbasis bij onze opdrachtgevers, maar bent vast in dienst bij koen. Is jouw project klaar? Dan ga je gewoon door naar de volgende. Die projecten regelen wij voor je.

  Ook krijg je volop ontwikkelmogelijkheden. Met trainingen, opleidingen en een persoonlijk ontwikkelplan bijvoorbeeld. Heb je lef en wil je voorop lopen? Dan is werken bij koen iets voor jou.

  Medewerker projectbeheersing vacatures

  Zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als medewerker projectbeheersing? Wacht dan niet langer en bekijk onze medewerker projectbeheersing vacatures of stuur een open sollicitatie.

  meer ontdekken