schuldhulpverlener salaris

Wat verdient een schuldhulpverlener (salaris)

Ben jij een toekomstige schuldhulpverlener en ben je benieuwd naar jouw salaris? Of werk jij al een tijdje in dit vak en wil je weten of je wel genoeg verdient? Als schuldhulpverlener werk je binnen het sociaal domein. Je helpt inwoners in een schuldensituatie en maakt samen stappen naar een toekomst zonder schulden. Een belangrijke functie dus. Maar wat verdien je nou eigenlijk? Lees hier wat het salaris van een schuldhulpverlener is.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • werken bij de overheid
 • Wat verdient een schuldhulpverlener?
 • Wat verdient een schuldhulpverlener voor salaris?

  Ben jij een starter op de arbeidsmarkt? Dan kun je als schuldverlener rekenen op een gemiddeld salaris van € 2700,- bruto per maand. Heb je al wat jaartjes achter de rug als schuldhulpverlener? Dan verdien je gemiddeld € 3200,- bruto per maand. Een senior schuldhulpverlener is een echte vakspecialist en mag een salaris rond de € 4000,- bruto per maand verwachten.

  Werkgevers die op zoek zijn naar een schuldhulpverlener vragen vaak om een hbo-diploma. Ben jij een junior schuldhulpverlener? Dan heb je geluk. Er zijn veel schuldhulpverlener vacatures en dan met name voor junior of medior schuldhulpverleners,

  Een goed salaris is fijn, maar het is niet alles waar je naar moet kijken. Er zijn ook andere factoren die meespelen in jouw werkgeluk en baankeuze. Denk aan jouw secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, het aantal vakantiedagen en een goede pensioensregeling. En vergeet niet jouw ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Die zijn ook belangrijk.

  Het artikel gaat hieronder verder

  hoe kan je een hoger salaris krijgen als schuldhulpverlener?

  Aan de slag als schuldhulpverlener? Dan heb je een belangrijke functie. Je helpt inwoners met het in kaart brengen van een schuldensituatie en het opstellen van een ondersteuningsplan. Met als doel dat deze inwoner in de toekomst weer op eigen benen kan staan.

  Wil jij meer verdienen als schuldhulpverlener? Dan speelt jouw verantwoordelijkheid en ervaring een grote rol. Door ervaring op te doen, maak je stappen in je salaris. Daarnaast speelt jouw kennis en kunde ook een rol. Heb je veel cursussen, trainingen of opleidingen op jouw CV staan? Dan kan je ook meer salaris vragen door de kennis die je meebrengt.

  Het artikel gaat hieronder verder

  Waar kan je aan de slag als schuldhulpverlener?

  Een schuldhulpverlener werkt binnen het sociaal domein. Je helpt inwoners binnen een gemeente aan een schuldenvrije toekomst. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van inwoners in een schuldensituatie. Je bent de spin in het web voor de cliënt en schakelt snel tussen de verschillende instanties.

  In plaats van rechtstreeks bij een gemeente aan de slag te gaan, kan je ook denken aan een interimorganisatie zoals koen. Je werkt op projectbasis bij verschillende gemeentes en krijgt de kans om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Zo geniet je van afwisseling én zekerheid, want je komt vast in dienst bij koen. Is jouw project afgerond of wil je een volgende stap maken? Dan ga je gewoon door naar een nieuw project. Ook investeert koen in jouw ontwikkeling met trainingen, opleidingen en een persoonlijk ontwikkelplan. Genoeg kansen dus. Ontdek wat werken bij koen inhoudt.

  Schuldhulpverlener vacatures

  Word jij enthousiast van bovenstaande tekst en heb je zin om aan de slag te gaan als schuldhulpverlener bij koen? Bekijk dan snel onze schuldhulpverlener vacatures of stuur een open sollicitatie.

  meer ontdekken

  vind je vacature