gemiddelde salarissen in het ruimtelijk domein

Als specialist in het ruimtelijk domein help jij de leefomgeving te verbeteren. Zodat mensen er gezond en veilig kunnen wonen, werken en recreƫren. Een waardevolle missie. Welk salaris staat daar tegenover? Het kan knap lastig zijn om antwoord te krijgen op die vraag. Daarom hebben wij de salarissen in het ruimtelijk domein overzichtelijk bij elkaar gezet. Ontdek het gemiddelde salaris voor jouw functie. Op junior, medior en senior niveau.

verdien je minder als interimprofessional?

Aan werken op projectbasis kleven weleens wat misvattingen. Zoals dat je minder zou verdienen. Niets is minder waar. Je verdient minstens zo veel als je rechtstreeks in dienst bij een gemeente of overheid zou krijgen. Vaak verdien je zelfs meer, omdat je specialistische kennis en kunde hebt. Bij koen schatten we dat op waarde. Daarom krijg je een goed salaris en vast contract. Maar ook veel opleidingsmogelijkheden om jouw groei te versnellen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit met andere slimmeriken zoals jij. En als kers op de taart heb je een vaste contactpersoon die alles voor je regelt, zodat jij je ambities kan waarmaken.

meer over werken bij koen

"koen geeft je de kans om jezelf echt te ontwikkelen. Ook door de cursussen, masterclasses en het high potential programma. Dankzij het fijne contact met je accountmanager en de opleidingen voel je echt de betrokkenheid van koen."
Sanne
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

vind jouw vacature

ben je geĆÆnteresseerd of heb je een vraag? neem contact op