Voordelen van werken bij een interimorganisatie.

Je wilt de juiste baankeuze maken. Logisch! Een nieuwe baan is niet zomaar iets. Twijfel je of werken bij een interimorganisatie aan jou besteed is? Ontdek de voordelen van werken bij een bureau zoals koen. Voor slimmeriken die avontuur zoeken, maar wel met de zekerheid van een vast contract.

Je kijkt mee in diverse keukens. Zo ontdek je wat je leuk vindt en overal neem je weer kennis en kunde mee. Als interimprofessional word je ook serieuzer genomen lijkt het. Jij bent de specialist. Zo kan je interessantere projecten doen. - Joost Smeulders

Voordelen van detacheren.

icon-plus
Je bent vast in dienst

Je bent vast in dienst bij koen. Je krijgt een vast inkomen en wordt 100% doorbetaald als je even geen project hebt of ziek bent. Dat is uniek bij koen. Jouw salaris is minimaal gelijk aan wat je rechtstreeks bij een bedrijf in dienst zou krijgen, maar vaak hoger. Ook zijn de arbeidsvoorwaarden meestal beter. Denk aan ontwikkelmogelijkheden en een leaseauto.

icon-plus
Je houdt grip op je carrière

Samen vinden we projecten die passen bij je ambities en waar jij blij van wordt. Zo houd je grip op je carrière.

icon-plus
Je hebt een vaste contactpersoon

Jouw consulent of accountmanager regelt alles voor je. Met hem of haar bespreek je ook jouw groei. Eén aanspreekpunt voor alles dus.

icon-plus
Je versnelt je groei

Je komt steeds met nieuwe bedrijven, mensen en werkwijzen in aanraking. Je ontwikkeling gaat onverhinderd door. Zo versnel je jouw groei en loop je continu voorop.

icon-plus
Je krijgt veel ontwikkelkansen

Je kan je ontwikkelen zoals je wilt. In de hoogte of in de breedte. koen investeert in jou met opleidingspaden en persoonlijke begeleiding. Doorgroeien? Bij koen kan je na jouw opleidingstraject bij een volgend project de functie uitoefenen waarin je gekwalificeerd bent. Wanneer je rechtstreeks in dienst bent bij een opdrachtgever, is doorgroeien vaak lastiger. Je bent dan afhankelijk van de posities die vrijkomen in dat bedrijf.

icon-plus
Je bent van grote waarde voor de opdrachtgever

Jij bent de specialist die de opdrachtgever vooruit brengt met je kennis en kunde. Je wordt dan ook sneller serieus genomen en kan zo projecten doen die je echt interesseren. Ook is het makkelijker om je werkzaamheden te bewaken. Je verzandt minder snel in de waan van de dag.

icon-plus
Je wordt onderdeel van een hechte club

Samen met andere slimmeriken en de vaste contactpersonen vormt koen jouw thuisbasis. koen organiseert regelmatig leuke uitjes en kennissessies om ervaringen uit te wisselen.

icon-plus
Je hebt één werkgever op je cv staan

Ook al werk je aan verschillende projecten, niemand kan zeggen dat jij een jobhopper bent.

icon-plus
Je kan jezelf zien als zpp'er met zekerheid'

Eigenlijk kan jij jezelf zien als een zzp’er met alle zekerheden en voordelen van in loondienst zijn. Je neemt verschillende projecten aan. Is het project afgerond, dan ga je door naar het volgende project waar jij jouw kennis en kunde kan inzetten. Net zoals een zzp’er dat doet, maar bij koen heb je de voordelen van een vast inkomen, uitbetaling bij ziekte en een goed pensioen. Ook ben je verzekerd en de projecten vinden wij voor je.

icon-plus
Je krijgt een goed salaris

Bij koen is jouw salaris minimaal hetzelfde, maar vaak hoger dan wanneer je rechtstreeks bij een bedrijf werkt. Bij koen krijg je het salaris dat past bij jouw kennis en kunde.

"Mijn contactpersoon bij koen is echt een partner in crime. Zij geeft heel goed bij de opdrachtgever aan wat mijn ambities zijn en hoe schaars mijn profiel is."
Joost Smeulders - beleidsmedewerker en projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Het verhaal van Andy.

Andy Put, destijds CAD Tekenaar en inmiddels BIM Engineer, over werken bij koen.

"Het contact met koen is altijd leuk en warm. Het zijn echt de mensen die het verschil maken. Ik wil meer van het leven genieten. Minder gaan werken, alleen niet minder verdienen. Bij koen kan dat. Alles is bespreekbaar en ik ervaar veel flexibiliteit."
Edith van Dijk - projectleider Omgevingswet

Vrijblijvend koffiedrinken?

Benieuwd wat koen voor jou kan betekenen en of werken als interimprofessional bij jou past? We drinken graag een bakkie koffie met je. Vul het formulier in en we bellen je snel!