Tozo en Tonk: hoe ontzorg je jouw gemeente.

Als gemeente heb je plotseling te maken met verschillende regelingen om inkomensverlies door de coronacrisis tegen te gaan: Tozo en Tonk. Je hebt maar kort de tijd om de vele aanvragen te behandelen. De interimprofessionals van koen maken zich deze regelingen snel eigen, zodat zij jouw gemeente kunnen ondersteunen. Hoe pakken we dat precies aan?

Toenemend aantal aanvragen.

Als gemeente moet je snel reageren op nieuwe omstandigheden. Dat vraagt veel van je medewerkers die met nieuwe regelingen moeten gaan werken. Helemaal bovenop hun bestaande werk. Het aantal aanvragen is enorm. Tenslotte worden veel mensen en bedrijven geraakt door de coronacrisis. Daarom krijgen professionals van koen de juiste middelen om het toenemende aantal aanvragen op het gebied van Tozo en Tonk in behandeling te kunnen nemen. Zo kunnen zij jouw gemeente versterken tijdens de duur van deze regelingen.

Actuele kennis en kunde.

We zorgen dat onze slimmeriken de juiste kennis en kunde hebben. Zo voorzien we hen van opleidingen en trainingen toegespitst op de Tozo- en Tonk-regelingen. Door middel van een persoonlijk ontwikkelplan attenderen we onze professionals op de veranderingen in de huidige maatschappij. Ook organiseren we kennissessies waarin slimmeriken hun ervaringen uitwisselen. Vaak onder begeleiding van een senior professional.

Voorlop lopen.

Professionals hebben bij koen verschillende ontwikkelingsmogelijkheden zoals het persoonlijk opleidingsbudget en de koen academy. Voor opleidingen en trainingen werken we samen met gerenommeerde opleiders zoals NCOI en De Bestuursacademie. Daarmee spelen we in op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. In een wereld die in een korte periode enorm veranderd is, kunnen onze professionals en opdrachtgevers verwachten dat koen daarin vooroploopt!

De voordelen van een interimprofessional van koen.

icon-plus
tijdelijke versterking

Je kan je team tijdelijk versterken zonder zorgen. Wanneer de opdracht afloopt, vinden wij weer nieuwe projecten voor onze professionals. Je hoeft dus geen mensen te ontslaan en draagt geen werkgeversrisico’s.

icon-plus
gekwalificeerde professionals

Onze slimmeriken brengen kennis, kunde en karakter mee. Het zijn specialisten met lef. Vooruitstrevend en oplossingsgericht. Met hen aan boord maak je echt snelheid.

icon-plus
vliegende start

Na een korte inwerkperiode draaien onze slimmeriken volwaardig mee. Zij vinden gemakkelijk hun weg in de gemeente en de processen.

icon-plus
wij zoeken voor jou

Je krijgt passende kandidaten voorgesteld vanuit koen. Je hoeft dus geen intensieve recruitment te organiseren.

extra versterking nodig binnen je organisatie?

 

Heb je behoefte aan extra ondersteuning om de piekaanvragen op het gebied van Tonk en Tozo op te vangen? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Onze accountmanagers drinken graag een vrijblijvend (virtueel) bakkie koffie met je.

Laat je gegevens achter. .

Wat is de Tozo?

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelstandig ondernemers (Tozo) is één van de maatregelen van het kabinet om zelfstandig ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De regeling wordt uitgevoerd door de gemeente.

Er zijn mooie stappen gezet met de Tozo regeling. We kunnen oprecht trots zijn over de snelle slag die gemeenten gemaakt hebben toen de ondernemers massaal in de problemen kwamen. Omdat hun bedrijven noodgedwongen moesten sluiten of vanwege andere coronagerelateerde reden niet meer voldoende rendabel zouden zijn om van te leven.

Wat is de Tonk?

Sinds kort is er naast de Tozo ook de Tijdelijke Ondersteuning voor Noodzakelijke Kosten (Tonk). Deze regeling is anders dan de Tozo, niet enkel voor zelfstandigen.

De Tonk is opgezet voor burgers die als gevolg van de coronacrisis een terugval in hun inkomen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfstandigen die veel van hun opdrachten zagen verdwijnen, maar ook aan mensen die in deze crisis hun flexcontract verloren. Zij komen hierbij in aanmerking voor extra ondersteuning vanuit de Bijzondere Bijstand.

wij zijn koen..