koen. voor jou voorop

Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar variatie. Daarom zorgen wij voor de juiste opdrachten. En ook voor zekerheid. Je komt bij koen in vaste dienst. En werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers. Zo versnel je jouw groei. Je versterkt jezelf ook met alle ontwikkelmogelijkheden die je krijgt. Hoe loopt koen voor jou voorop?

dit krijg je bij koen

leren, ontwikkelen, verbeteren

Jij wilt vooruit. Dat begrijpen wij. We investeren in de ontwikkeling van professionals zoals jij. Zo wordt jouw kennis in een rap tempo nog groter. Met trainingen, kennissessies en opleidingen in onze academy verbeter jij jouw vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Samen maken we een ontwikkelplan en evalueren we regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

uitdagende projecten

Je werkt aan projecten die jou echt interesseren in de techniek of publieke sector. Opdrachten die aansluiten bij je kennisniveau en ambities. Je leert steeds nieuwe omgevingen kennen. Elk project is weer een kans om jouw kennis en kunde te benutten. En ook te vergroten. Je deelt je inzichten met de opdrachtgever. Zo zorg jij ervoor dat de opdrachtgever en het team zich ook verder ontwikkelen. Opdracht afgerond? Dan ga je door naar de volgende uitdaging.

met een team achter je

Steeds andere organisaties en mensen. Dat schrikt jou niet af. Je vindt dit juist leuk. En je staat er zeker niet alleen voor. Jouw enthousiaste collega’s van koen zie je met regelmaat. Andere professionals zoals jij om mee te sparren. Om ervaringen uit te wisselen en met elkaar mee te denken. Zo kom je tot vernieuwende oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken. Samen kijken we vooruit.

op zoek naar afwisseling én zekerheid in je werk? kom eens vrijblijvend een bakkie doen