Jij bent een specialist in jouw vakgebied en bent op zoek naar variatie. Daarom zorgen wij voor de juiste opdrachten. En ook voor meer zekerheid. Je komt bij ons in vaste dienst. En werkt op projectbasis bij onze opdrachtgevers.

koen. voor jou voorop

Jij wilt vooruit. Dat begrijpen wij. We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij. Bij ons kom je in een groeiversneller. Zo wordt jouw kennis in een rap tempo nog groter. Met trainingen en cursussen van onze eigen Academy verbeter jij jouw technische én persoonlijke vaardigheden. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

bij de opdrachtgever

Jouw kennis neem jij mee naar de opdrachtgever. Je inzichten deel je tijdens het project. Zo zorg jij ervoor dat ook de opdrachtgever en het team zich verder ontwikkelen. En het project een succes wordt. Vervolgens ga je naar een volgende opdrachtgever. Waar ze jouw kennis kunnen benutten. En jij ook weer kunt leren. Je verder kunt ontwikkelen in het vakgebied.

met een team achter je

Een nieuwe opdrachtgever en steeds andere collega’s. Dat schrikt jou niet af. Je vindt dit juist leuk. En je staat er zeker niet alleen voor. Jouw enthousiaste collega’s van koen zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Ervaringen uit te wisselen en met elkaar mee te denken. Zo kom je tot vernieuwende oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken. Samen kijken we vooruit.

Vind de opdracht die bij jou past.