icon-arrow-left vacatures

Werkvoorbereider Civiel dicht op de uitvoering.

MBO, HBO
Civiele techniek
Almere
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo werkvoorbereider. Ben jij in je element dicht tegen die uitvoering? Koffie in de keet en niet vies van wat zand onder je schoenen? koen zoekt jou! Samen met koen ga jij je ontwikkelen. Of dit nu is op persoonlijk vlak, of juist nog vakinhoudelijk, wij maken samen het plan. Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent tussen de uitvoering en de projectleiding? Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral zelfstandige werkvoorbereider die door zijn ervaring en skills ook als ass.projectleider fungeert!
Als werkvoorbereider bij koen ontvang je een vast contract en word je ‘on-the-job’ ingewerkt. Je gaat aan de slag bij één of verschillende opdrachtgevers en loopt mee in ons ontwikkeling-programma. De opdrachten en het ontwikkeling- programma zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over;  wat wil je leren en wat is jouw stip aan de horizon? 

 

ben jij de kandidaat?

Als werkvoorbereider beschik je over een afgeronde MBO 4- en/of HBO opleiding in de studierichting civiele techniek. Wellicht ben je al aan het werk als werkvoorbereider en wil je meer!

Voor de werkvoorbereiders functie zijn wij op zoek naar:

  • Enthousiastelingen die stevig in hun schoenen staan, sociaal ingesteld zijn, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hun carrière een boost willen geven als werkvoorbereider.
  • Slimmeriken met een persoonlijke ontwikkelbehoefte en die werkend en lerend alles te weten willen komen over de inzet van bekwaam personeel, de voorbereiding- en coördinatie van een project, vaardigheden op kostengebied, inkoop en het controleren-, aanleveren- en lezen van technische tekeningen. 
  • Ervaren mensen met minimaal 3 jaar werkervaring die een klein of middelgroot project in de infratechniek kunnen oppakken.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en eventueel een auto.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en vakinhoudelijke kennissessies met het hele team.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. Dit maakt dat jij vandaag werkt aan de aanleg van de nieuwe provinciale weg en morgen betrokken bent bij de realisatie van infrawerken op bijvoorbeeld Schiphol.

koen. voor jou voorop!
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Werner Falke

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.