icon-arrow-left vacatures

Inkomensconsulent.

HBO
Sociale zaken
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Als inkomensconsulent kom je in dienst van koen en bekijk jij of mensen recht hebben op een uitkering. In verband met de coronacrisis komen ook zelfstandige in aanmerking voor een bijstandsuitkering. Er wordt niet gekeken naar de financiële situatie van de aanvrager, dus geen zogenoemde vermogens- of partnertoets. Je informeert de klanten proactief over de tijdelijke maatregel, je verstrekt adviezen, je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload, je stelt rapportages en beschikkingen op n.a.v. genomen beslissingen.
 

ben jij de kandidaat?

Ben jij de inkomensconsulent die samen met koen het verschil wil maken en een spilfunctie wil uitoefenen in het redden van het bedrijfsleven? Heb jij gemeentelijke werkervaring op het gebied van inkomen, een relevante opleiding en ervaring met de meest actuele systemen binnen de gemeente dan ben jij de redder in nood die wij zoeken!
 

wat wij bieden?

Kom je bij koen in dienst als inkomensconsulent, dan investeren wij in jouw ontwikkeling. Werken bij koen betekent ruimte voor flexibiliteit, afwisseling en doorontwikkeling. Wij zorgen voor zekerheid, uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambities en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun jij je verder ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen, masterclasses en events die het gehele jaar worden georganiseerd door koen.
Als inkomensconsulent krijg jij bij ons:

  • een individueel opleidingsbudget van € 1250,- om jezelf te ontwikkelen;
  • vrije deelname aan masterclasses, trainingen en opleidingen op professioneel én persoonlijk vlak;
  • betrokken accountmanagers die samen met jou je carrière vormgeven;
  • een groot netwerk van collega’s die je ontmoet tijdens meerdere events per jaar;
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en een aandraagbonus.

Uiteraard ben jij ook als zelfstandige welkom bij koen!

waar jij gaat werken?

koen is een detacheringsbureau gespecialiseerd in het werken binnen de overheid. Wij hebben een groot netwerk van gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten en provincies. Zo vinden wij voor jou altijd de juiste match. Dat is waar het om draait!
Werken bij koen betekent een langdurige en prettige samenwerking. Persoonlijk en vertrouwd contact met jou staat voorop. Jij staat bij ons centraal. Jouw carrière vormgeven? Dat doen we samen! En dat merk je al vanaf het eerste contactmoment. Samen kijken we waar jouw ambities liggen en werken we aan jouw loopbaanontwikkeling.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren
Fill 1 Created with Sketch.

cerise klijn

accountmanager capelle

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.