icon-arrow-left vacatures

Stage Office Management.

MBO, HBO
Intern
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo slimmerik! Kijk jij ook al uit naar de zomervakantie? Even volop genieten van de zon en daarna helemaal klaar voor een nieuwe studie of wellicht zelfs de start van je carrière? Fijn vooruitzicht toch? Maar voordat jij, als eindejaars, welverdiend mag genieten van het aankomende mooie weer en een reis naar zonnig Spanje ben jij waarschijnlijk nog druk op zoek naar een leerzame stageplek. Leuk te weten is dat wij bij koen hbo- of mbo 4 studenten een ontzettend leuke en vooral leerzame stage kunnen bieden. Kom jij mijn collega Karin versterken? Voor ons kantoor in Utrecht kijken wij per april 2020 uit naar jou!


Wat ga je doen?

Als office manager bij koen ondersteun je en ben je een belangrijke schakel tussen onze backoffice en de consultants. Wat dit betekent? Je speelt een belangrijke rol in de project- en personeelsadministratie en het aanvragen en controleren van (personeels)contracten. Bewaak je de AVG en houd je de gewerkte uren bij van onze professionals en verwerk je ingediende declaraties. Daarnaast... kom je te werken op ons gezellige kantoor in Utrecht. Wij zijn een jong en avontuurlijk team! Bij koen kun je rekenen op veel vrijheid en gezelligheid, maar bovenal een zeer leerzame stage! Op kantoor hebben wij een tafelvoetbal en dagen wij jou graag uit voor een potje voetbal. Elke middag lunchen gezamenlijk aan een lange tafel of bij mooi weer op ons dakterras. Maar… vergeet niet dat er ook bij ons hard gewerkt wordt. En juist daar kan jij je geluk niet op. Kom je bij ons stage lopen dan garanderen wij jou een office management stage om niet te vergeten!

ben jij de kandidaat?

  • Je volgt een administratieve mbo 4 opleiding en dit jaar mag je afstuderen
  • Je bent 1ste of 2e jaars hbo student en je wil dolgraag weten hoe de personeelsadministratie van een bedrijf in elkaar steekt
  • En je zoekt gewoon een leuke en leerzame stageplek om nooit te vergeten!

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over ons bedrijf en wil je graag meer weten over deze leuke stage bij koen? Solliciteer dan via onze website of neem voor meer info contact met mij op via WhatsApp, e-mail, sms of bellen mag natuurlijk ook. Ik vertel je er graag meer over!

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.