icon-arrow-left vacatures

Accountmanager Woningcorporaties.

MBO, HBO
Intern
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo pionier! Ben jij er klaar voor? En sta jij te popelen om in een zelfstandige rol en met veel vrijheid een eigen netwerk van woningcorporaties te creëren? Jouw wereld waarin jij zelf je succes bepaalt in de woningmarkt? Een fantastische kans waarin jij mee bouwt aan een langdurige relatie en de verdere ontwikkeling van onze slimmeriken? Bij koen zijn wij op zoek naar een zelfstarter. Een ondernemende accountmanager binnen de sector woningcorporatie, daar jij het beste naar boven haalt in de mens en het te gek vindt om onze collega’s echt verder te helpen in hun carrière. Samen met onze woonconsulenten, sociaal wijkbeheerders, mutatieopzichters en teammanager wonen creëer je een ontwikkeltraject op maat en ga je voor hen opzoek naar de meest uitdagende opdrachten bij de diverse woningcorporaties. Bij koen ben je een matchmaker 2.0. 


Over de functie:

Voor een accountmanager woningcorporaties bij koen is geen dag hetzelfde. Dit geeft jou energie. Want wanneer je aan de slag gaat bij koen ben je ondernemer en carrière coach ineen. In deze brede en vooral uitdagende rol bouw je mee aan de groei doelstellingen van koen. Jij bent een pionier en opent nieuwe deuren. Jij bouwt mee aan de verdere loopbaanontwikkeling van onze slimmeriken. Dankzij jou werkt een projectleider vastgoed, complexbeheerder of een huismeester mee aan diverse gave projecten en creëer je voor hen een ontwikkeltraject op maat. Dit noemen wij de groeiversneller en zo help jij onze collega’s echt verder in hun carrière!
Een accountmanager woningcorporaties bij koen is een ster in het bij elkaar brengen van kandidaat en opdrachtgever. Jij weet als geen ander wat een manager vastgoed ontwikkeling drijft. Bij koen zijn wij dan ook op zoek naar een collega die weet waar het omdraait. Een collega die kan verbinden en onze slimmeriken in contact brengt met de juiste opdrachtgevers!

ben jij de kandidaat?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent een ster in het bij elkaar brengen van mensen. Je bent een echte netwerker en acteert het liefst in een rol met veel vrijheid en ondernemerschap. Nieuwsgierig of twijfel je nog steeds? No worries! Ik ben per mail, WhatsApp, telefonisch of per sms bereikbaar op 0653326833 of s.pieterse@koen.com en beantwoord dolgraag al je vragen. Hopelijk tot ziens!

wat wij bieden?

  • Uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort natuurlijk een goed basissalaris en een aantrekkelijk bonusregeling. Deze bonus wordt bepaalt door de door jou gerealiseerde marge en kan hierdoor flink oplopen! Daarnaast krijg je bij koen 30 vakantiedagen en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voorop loopt voor jou. Bij koen helpen wij niet alleen onze professionals, maar ook jou verder in je carrière.
  • Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Op elke vestiging staat dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook zeer belangrijk. Op al onze vestigingen staat dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes. Maar het zijn onze professionals waar het om draait. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.