icon-arrow-left vacatures

Consultant hightech.

HBO
Intern
Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Ben jij er klaar voor? En sta jij te popelen om in een zelfstandige rol en met veel vrijheid je eigen hightech wereld te creëren? Jouw wereld waarin jij zelf een netwerk van innoverende bedrijven en professionals om je heen verzamelt? Een fantastische kans waarin jij onze collega’s en hightech bedrijven oprecht verder helpt! Met jouw kennis en kunde worden ook zij futureproof! Als consultant hightech bij koen krijg jij de kans om samen met team hightech een eigen regio op te bouwen en uit te breiden. Help ons verder groeien en stap samen met het team in een wereld van duurzaamheid, robotisering, artificial intelligence, industriele automatisering en machine learning! 


Over de functie:

Als consultant hightech bij koen ben je ondernemer en carrière coach ineen. Want wanneer jij aan de slag gaat bij koen bouw je op geheel eigenwijze mee aan een nieuw netwerk van hightech professionals & bedrijven. Een baan met veel vrijheid en ook veel verantwoordelijkheid. Maar dit geeft jou energie!!! Want jij gaat aan de slag in een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. In deze brede en vooral innovatieve markt bouw je mee aan de groei doelstellingen van koen. Jij bent een pionier en opent nieuwe deuren. Jij draagt bij aan de verdere ontwikkeling van zowel professionals als bedrijven. Zo lopen zij voorop en help je onze klanten echt verder!

De consultant hightech bij koen is de brenger van kennis en kunde. Jij adviseert bedrijven en bent de gesprekspartner op het gebied van technologische ontwikkelingen, nieuwe ontwerpen en duurzame oplossingen. Dat is waar jij je mee bezig houdt. Dit is de sector voor diegene die op zoek zijn vernieuwing en innovatie. Dat is waarom onze interim-professionals hebben gekozen voor koen. Jij helpt hen aan diverse gave projecten en creëert voor hen een ontwikkeltraject op maat. Dit noemen wij de groeiversneller en zo help jij onze collega’s echt verder in hun carrière!

ben jij de kandidaat?

Een consultant hightech bij koen is een echte ondernemer. Jij wilt verantwoordelijk zijn voor je eigen team & regio. Met de vrijheid om dit op jouw manier op te bouwen. Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je kan altijd terecht bij jouw collega's, wij staan voor elkaar klaar.  

Een collega die oprecht geïnteresseerd is in de mens en de technologie van morgen. Jij luistert naar mensen en bent nieuwsgierig naar hun ambities. Jij houdt ervan om de juiste slimmerik bij de juiste opdrachtgever te brengen. En andersom natuurlijk. Want wanneer zij van elkaar leren, ben jij blij. Pas wanneer hun samenwerking echt een succes is, ben jij tevreden!

wat wij bieden?

  • De ultieme kans om op geheel zelfstandige wijze jouw regio op te bouwen! 
  • Uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort natuurlijk een goed salaris, aantrekkelijk bonusregeling, 30 vakantiedagen en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken. 
  • Een sociaal betrokken organisatie die voorop loopt voor jou. Bij koen helpen wij niet alleen onze professionals, maar helpen wij ook jou verder in je carrière. Bij koen bieden we gelegenheid tot het volgen van verschillende trainingen, cursussen en (externe) opleidingen.

waar jij gaat werken?

koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook zeer belangrijk. Samen eten we graag een hapje en organiseren wij ook regelmatig leuke uitjes. Maar het zijn onze professionals waar het om draait. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. 

meer weten?

Ben jij mijn nieuwe collega? Neem gewoon eens contact op, praten kan altijd! Ik ben te bereiken via 06-82099529 of d.bakker@koen.com 
Hopelijk tot snel! 

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Dennis Bakker

recruiter installatietechniek

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.