icon-arrow-left vacatures

Service Engineer Hightech.

MBO
High tech
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo Slimmerik. Wil jij meewerken aan veilig water voor mens en omgeving? En ben jij straks de gene die zuiver water mogelijk maakt voor de reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische instrumenten? Bij koen leren wij jou alles over het inbedrijfstellen en onderhouden van waterbehandelingsinstallaties voor ziekenhuizen, laboratoria, membraanfiltratie en andere gave hightech toepassingen in de industrie.


Bij koen brengen wij jou de nodige kennis en dan weet jij straks high end systemen te bouwen die vast en vloeibaar afval van elkaar scheiden. Wij vertellen jou alles over het oplossen van elektro- en besturingstechnische storingen. Word jij de specialist in het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van zeer geavanceerde afvalwaterzuivering systemen? Bij koen zijn wij op zoek naar een service engineer. 


Het ontwikkelprogramma:

Als service engineer bij koen ga je aan de slag bij een internationaal opererende organisatie. Zij lopen voorop in de ontwikkeling van geavanceerde waterbehandeling. Dit betekent dat wanneer jij bij koen in dienst treedt, je opgeleid wordt om high end technologische oplossingen en systemen te onderhouden die het puurste water kunnen produceren. Met jouw kennis en kunde is het mogelijk om zelfs het meest uitdagende afvalwater te filteren.
   
Na een uitgebreide inwerkperiode ga je op bezoek bij onze klanten op locatie. Je ontvangt een auto van de zaak en wordt verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en service en onderhoud aan de installaties. Ook voer je reparaties uit en los je eventuele storingen op. Tevens draai je periodiek mee in de storingsdiensten en adviseer je onze klanten op locatie. Je werkt veelal alleen, maar af en toe ook met je collega monteurs. Wel zo gezellig! Toch?

Verder als service engineer bij koen ben je verantwoordelijk voor:
 • Onderhoud en service op de meest high end locaties door heel Nederland. 
 • Uitvoeren van reparaties. Jij bent de specialist in het zoeken en oplossen van elektro- en besturingstechnische storingen.
 • Adviseren van onze klanten. Omdat jij over alle kennis en kunde beschikt, ben jij ons eerste aanspreekpunt.
 • Omdat onze klanten dag en nacht moeten kunnen beschikken over zuiver water ben je 1x per 6 weken verantwoordelijk voor onze storingsdienst. Uiteraard word je hiervoor extra beloond. 
 • En ohwja... niet heel technisch, maar zorg je ook voor een juiste administratieve verwerking van je werkzaamheden.

ben jij de kandidaat?

Onze nieuwe collega service engineer heeft: 

 • Bovenal affiniteit met techniek. Je bent hands-on, zelfstandig, nauwkeurig en servicegericht.  
 • Minimaal een afgeronde technische mbo opleiding. Beschik je over een hbo diploma? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.
 • Om je gloednieuwe auto te kunnen rijden beschik je natuurlijk over een rijbewijs.

wat wij bieden?

 • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal en ben je na dit traineetraject een doorgewinterde service engineer;
 • Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een auto van de zaak en een goed salaris. Een service engineer bij koen ontvangt tussen de €2500,- en Є3500,- per maand. 
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes. 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.