icon-arrow-left vacatures

HR Stage.

MBO
Intern
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo slimmerik! Heb jij ook zo van de zomer genoten? Helemaal uitgerust en klaar voor je laatste studiejaar op het mbo? De laatste puntjes op de spreekwoordelijke i en dan mag je het diploma in ontvangst nemen. Mooi vooruitzicht toch? Maar voordat je dat felbegeerde diploma in ontvangst mag nemen moet je eerst nog even stage lopen. Leuk te weten is dat wij bij koen jou een ontzettend leuke, maar vooral leerzame stage kunnen bieden. Kom jij ons team versterken? Voor ons kantoor in Utrecht kijken wij uit naar jou!


Wat ga je doen?

Als stagiair bij koen ondersteun je en ben je een belangrijke schakel tussen onze backoffice en de consultants . Wat dit betekent? Heel belangrijk… dat je komt te werken op ons gezellige kantoor in Utrecht. Wij zijn een jong en avontuurlijk team! Bij koen kun je rekenen op veel vrijheid en gezelligheid, maar bovenal een zeer leerzame stage! Op kantoor hebben wij een tafelvoetbal en dagen wij jou graag uit voor een potje voetbal. Elke middag lunchen gezamenlijk aan een lange tafel of bij mooi weer op ons dakterras. Maar… vergeet niet dat er ook bij ons hard gewerkt wordt. En juist daar kan jij je geluk niet op. Kom je bij ons stage lopen dan garanderen wij jou een stage om niet te vergeten!

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over ons bedrijf en wil je graag meer weten over deze leuke stage bij koen? Solliciteer dan via onze website of neem voor meer info contact met mij op via WhatsApp, e-mail, sms of bellen mag natuurlijk ook. Ik vertel je er graag meer over!

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.