icon-arrow-left vacatures

Electrical Design Engineer.

MBO
High tech
Zoeterwoude, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wil jij meewerken aan veilig water voor mens en omgeving? En ben jij straks degene die verantwoordelijk is voor het ontwerp van high-end elektrotechnische installaties? Super geavanceerde installaties die zuiver water creëren voor de reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische instrumenten. Bij koen leiden wij jou op tot Electrical Design Engineer. In een gedegen opleidingstraject leren wij jou alles over het ontwerp en de elektrotechnische besturing van waterbehandelingsinstallaties voor ziekenhuizen, laboratoria, membraanfiltratie en andere gave hightech toepassingen in de industrie. 


Dankzij jouw kennis en kunde bouw jij straks mee aan systemen die vast en vloeibaar afval van elkaar scheiden. Bij koen gaan wij samen een langdurig avontuur aan en word jij de specialist in het ontwerpen van afvalwaterzuivering systemen! Kom jij ons team versterken? Met veel plezier kijk wij uit naar jou! Word jij onze Electrical Design Engineer? 

Het werk

Na een uitgebreide inwerkperiode ga jij als Electrical Design Engineer berekeningen en ontwerpen maken van elektrotechnische installaties. Je houdt je projectmatig bezig met het volledige tekeningen- en documentatie pakket, behorende bij het ontwerp, en de elektrotechnische besturing van de waterbehandelingsinstallatie. Er is veel vrijheid en daarmee komt ook verantwoordelijkheid. Binnen het team heeft ieder zijn eigen plek en specialisatie.

ben jij de kandidaat?

Onze nieuwe collega Electrical Design Engineer heeft: 

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding in de studierichtingen; elektrotechniek,  mechatronica, installatietechniek of vergelijkbaar. Beschik je over een afgeronde hbo opleiding? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 
  • Daarnaast heb je kennis opgedaan van procesautomatiseringssystemen, instrumentatie en meet- & regel systemen
  • Is het ook wel fijn als je kennis hebt van Eplan P8 en ervaring met het programmeren van Siemens PLC’s
  • En ohw ja omdat je soms onderweg bent is een rijbewijs ook wel handig. 

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal en ben je na dit traineetraject een doorgewinterde Electrical Design Engineer.
  • Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris. Een aankomend Electrical Design Engineer bij koen ontvangt tussen de €2500,- en Є3500,- per maand. 
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Via koen ga je als Electrical Design engineer aan de slag bij een internationaal opererend hightech bedrijf en word je opgeleid tot de specialist in geavanceerde waterbehandeling. Het bedrijf is wereldleider in het bieden van oplossingen die van toepassing zijn voor de behandeling van water. Deze systemen worden gebouwd in Zuid Holland en jij, als Electrical Design Engineer, ontwerpt deze in Zoeterwoude.  

meer weten?

Enthousiast over deze positie? En wil je er graag meer over weten? Solliciteer dan snel op deze functie of neem voor meer informatie contact op met Sjors Pieterse op 0653326833 / s.pieterse@koen.com

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.