icon-arrow-left vacatures

ontwerper infra.

MBO
Civiele techniek
Amsterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wil jij een belangrijke schakel zijn bij het verbeteren van de leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid van Amsterdam, Hoorn of Alkmaar? En wil je aan de slag in een zelfstandige en avontuurlijke functie, maar bovenal deel uitmaken van een super gemotiveerd team? Bij koen bouw je verder aan jouw carrière en werk je mee aan verschillende uitdagende projecten! Met veel plezier kijken wij uit naar een Civiel Ontwerper die zich verder wil ontwikkelen en bovenal... zich vastbijt in de vele complexe civieltechnische vraagstellingen en ontwerpen! Kom jij ons team versterken!?


Wat ga je doen?

Een Civiel Ontwerper bij koen blinkt uit in het omzetten van innovatieve ideeën naar realistische werken. Met jouw kennis en kunde maak jij zelfstandig (detail)ontwerpen, bepaal je de dimensies van het ontwerp en werk je deze uit tot een uitvoerbaar product. Treed je in dienst bij koen, dan werk je mee aan diverse indrukwekkende en complexe ontwerpen. Jij maakt het verschil wanneer je bijvoorbeeld deel uitmaakt van ons projectteam dat zich bezig houdt met alle vraagstellingen voor de aanpak van Ring Zuid of de nieuwe verbinding tussen de A13 en de A16. 

Als Civiel technische specialist weet jij als geen ander dat Civiele projecten gezichtsbepalend zijn voor de openbare ruimte. Een inventief bouwwerk met een technisch duurzame oplossing maakt daarom het verschil. Het vervaardigen van technische tekeningen en 3D modellen, conform de ontwerprichtlijnen, is jou dan ook op het lijf geschreven. Hierin wil je verder en sta je popelen om jouw kennis te verbreden! Een Civiel Ontwerper bij koen is dapper. Je houdt van afwisseling en vindt het belangrijk om uitgedaagd te worden. Treedt je bij ons in dienst dan is er altijd om opdracht die jou op het lijf geschreven is en werken we samen aan jouw verdere ontwikkeling. Bij koen ben je in vaste dienst en stellen wij samen met jou een geheel opmaat gemaakt ontwikkeltraject samen! Ga jij met ons het avontuur aan? We kijken uit naar je komst!

ben jij de kandidaat?

  • Je beschikt over afgeronde HBO opleiding en hebt de nodige ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie.
  • Daarnaast beschik je over een civiele achtergrond en ben je bekend met MX of Civil3D.
  • Je hebt ervaring met multidisciplinaire projecten en in vertalen van een definitief ontwerp naar uitvoeringsontwerp.

wat wij bieden?

  • Allereerst fantastische en uitdagende projecten! Bij koen treedt je in vaste dienst en krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van training, opleiding en/of kennissessies. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal! 
  • Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vast contract, 30 vakantiedagen en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek. Wij brengen slimmeriken bij elkaar en wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Wij zijn jong en avontuurlijk. Wij hebben korte lijntjes en bepaal je bij ons je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed bent én wat je leuk vindt.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.