icon-arrow-left vacatures

Civil3d ontwerper.

HBO
Civiele techniek
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Ben jij op zoek naar een flitsende start van je carrière in de civiele techniek? Beschik je over een portie gezonde dosis lef en verwacht je ook meer van je werkgever dan gewoon maar standaard? Bij koen bieden wij jou de kans om jezelf in een sneltreinvaart te ontwikkelen. 


Als civiel technisch professional bij koen werk je mee aan diverse uitdagende projecten. Want net als ons wil ook jij je graag in een rap tempo verder ontwikkelen. Met jouw kennis en kunde ga je aan de slag bij verschillende klanten en help je hen echt verder. Jij staat in het begin van je carrière. Je hebt je diploma op zak, maar uitgeleerd ben je nog lang niet. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend dat jouw werkgever betrokken is bij de verdere ontwikkeling van jouw carrière.

Werk je bij koen… dan treed je in vaste dienst en werken we samen aan jouw carrière. Samen met jou creëren we een ontwikkeltraject op maat. Wij zijn er voor jou. Koen. Voor jou voorop! Kom jij ons civiele team versterken?
 

ben jij de kandidaat?

Ter versterking van ons civiele team kijken wij uit naar collega's met:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de studierichting civiele techniek of vergelijkbaar
  • Kennis van AutoCAD Civil 3D, Revit, Infraworks, Navisworks of andere relevante software
  • Een flexibele, leergierige en bovenal enthousiaste instelling.

wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij koen in vaste dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op het juiste project belandt. Waar jij past. Waar je optimaal kunt ontwikkelen. Want dat is ons doel. Samen werken we aan jouw ambities. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Werk jij bij koen dan mag je rekenen op:

  • Uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers
  • Een marktconform salaris voor de prestaties die je levert
  • Deelname aan ons programma Moderne contractvormen (Civiele Techniek)
  • Een persoonlijke ontwikkelplan, deelname aan kennis bijeenkomsten, coaching
  • Lease auto die tevens privé te gebruiken is
  • Kwartaal bijeenkomsten met collega’s
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

waar jij gaat werken?

Jij gaat werken bij koen. Wie zijn wij? Wij zijn een organisatie dat civiele professionals vast in dienst heeft en landelijk de verbinding tussen onze professionals en het project zoekt om zo een optimale persoonlijke ontwikkeling te kunnen bieden.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren.