icon-arrow-left vacatures

WMO Consulent.

HBO
WMO / Jeugd
Amsterdam
Direct solliciteren

Dit krijg jij bij koen

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij.
Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

  • Direct vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende interim opdrachten

wat jij gaat doen?

Een wmo consulent bij koen is avontuurlijk, sociaal en beschikt bovenal over een groot empathisch vermogen. Een echte slimmerik die zich graag verdiept in de medemens. In de provincie Noord Holland ben jij verantwoordelijk voor de behandeling van zorgaanvragen. Dankzij jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat kwetsbare burgers in de gemeenten Hoorn, Amsterdam, Haarlem of Zaandam de juiste voorzieningen krijgen en zo kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij!


Dankzij jou en je mede koen collega's zorg je er bijvoorbeeld voor dat een burger huishoudelijke hulp krijgt of dat men een traplift installeert bij een inwoner van de gemeente Alkmaar. Kortom een wmo consulent bij koen is verantwoordelijk voor de beoordeling en indicatie van hulpvragen voor mensen met een zorgvraag. Jij gaat op huisbezoek bij de burgers en kijken jullie samen naar de mogelijkheden, krachten en ondersteuningsbehoeften.

ben jij de kandidaat?

Als wmo consulent bij koen help je mensen binnen de provincie noord holland verder. Dankzij jouw hulp zorg je ervoor dat de mensen thuis echt geholpen worden. Jij bent er voor hen en hun familie! Voor de positie wmo consulent zijn wij op zoek naar collega’s met een afgeronde hbo opleiding in de studierichtingen psychologie, ergotherapie, fysiotherapie, orthopedagogiek, gedragswetenschappen of vergelijkbaar. Dankzij jouw talent krijgen burgers binnen de diverse gemeenten de hulp die zij verdienen. Zij hebben jou hard nodig! Kom jij ons team versterken?

wat wij bieden?

Wanneer je als WMO consulent in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

Nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een van onze collega wmo consulenten? Onlangs waren wij op bezoek bij de Gemeente Maastricht in het idyllische heuvelland! Een link naar onze video tref je hier: https://youtu.be/BJQgSlQtR7M

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Direct solliciteren

Alexander Dassen

recruiter sociaal domein

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.