icon-arrow-left vacatures

Werkvoorbereider Bouw.

HBO
Bouwkunde
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Ben jij in bezit van een diploma bouwkunde, bouwmanagement of vergelijkbaar en nog niet uitgeleerd? Bij koen werk je mee aan diverse gave projecten en leren wij jou alles over Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360! Werken bij koen betekent namelijk diversiteit en vooral ook leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij treedt bij ons in vaste dienst en help je met jouw kennis en kunde onze klanten verder. In Utrecht kijken wij uit naar een enthousiaste en vooral leergierige werkvoorbereider bouw! Kom jij ons team versterken?


Over de functie:

Als werkvoorbereider in de bouw komt er veel op je af. Dit weet jij als geen ander! Voordat de eerste palen de grond in gaan moet er ontzettend veel geregeld worden. Als werkvoorbereider bouw stel jij het begin en het einde van een bouwproject vast. Jij draagt zorg voor de planning van de werkzaamheden en dat er voldoende werklui, materiaal en materieel aanwezig zijn. Daarnaast weet jij natuurlijk als geen ander dat een gebouw absoluut geen gevaar mag opleveren voor de bewoners, gebruikers en de omgeving.


Werken bij koen:

Werken bij koen betekent werken in een dynamische werkomgeving. Bij koen treed je in vaste dienst en werk je als interim professional mee aan diverse opdrachten bij diverse klanten. Je bent avontuurlijk en dapper en met jouw kennis en kunde help je onze klanten verder. Een werkvoorbereider bouw bij koen is verantwoordelijk voor de definitieve bouwkundige uitwerking en controle van de bouwplannen. Vanaf het ontwerp tot de start van de uitvoering ben jij bezig met het maken van plannen, werkschema’s en begrotingen. Jij bent het aanspreekpunt voor alle leveranciers, onderaannemers en andere externe partijen. Jij bent de onlosmakelijke schakel bij elk bouwkundig project!

ben jij de kandidaat?

Je beschikt over een afgeronde MBO 4- en/of HBO opleiding in de studierichting Bouwkunde, Bouwmanagement of vergelijkbaar. Wellicht ben je al aan het werk als junior werkvoorbereider bij een architectenbureau of adviesbureau en wil je meer! Bij koen helpen we je graag verder! 

Verder kijken wij uit naar:

  • Enthousiastelingen die meer willen halen uit hun carrière. Jij bent leergierig en vindt het te gek om onze klanten verder te helpen met jouw kennis en kunde. Jij houdt van afwisseling en je kan uitstekend uit te voeten met AutoCAD en Revit.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal;
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, tal van opleidingsmogelijkheden en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken;
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek. Wij brengen slimmeriken bij elkaar en wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Wij zijn jong en avontuurlijk. Wij hebben korte lijntjes en bepaal je bij ons je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed bent én wat je leuk vindt.

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over functie werkvoorbereider bouw in Utrecht. Daarom nodig ik jou van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 0653326833 of s.pieterse@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!

Solliciteren?
Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en drinken we samen een bak koffie om de mogelijkheden bij koen te bespreken. 

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.