icon-arrow-left vacatures

Traineeship High Tech.

MBO
High tech
Den Haag
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Inbedrijfsteller, Werkvoorbereider, Software- of Project Engineer worden? Bij koen bieden wij 4 unieke traineeships in de High Tech Industrie!


Ben jij geïnteresseerd in de techniek van morgen en wil je alles weten over duurzaamheid, robotisering en artificial intelligence? Bij koen bieden wij jou een uitdagend, maar vooral super gaaf traject om aan de slag te gaan binnen Nederlands snelst groeiende industrie. In een op maat gemaakt traineeship, afgestemd op jouw wensen en ambities, ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers en leer je alles over deze innoverende industrie.

Dus beschik jij over een afgeronde MBO- en/of HBO opleiding en sta je te popelen om jezelf de kennis van morgen eigen te maken? Bij koen ben je van harte welkom om deel te nemen aan jouw carrière versneller! 

Over de High Tech Industrie:

De High Tech industrie is een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. Een brede sector bestaande uit diverse en vooral gave disciplines. Neem bijvoorbeeld Robotisering. Nemen robots ons werk over of gaan we met hen samenwerken? En wat dacht je van Artificial Intelligence? Waardoor men met slimme apparaten patronen kan herkennen en daarop kan reageren. Ineens is het dan niet zo moeilijk meer om te winnen van de wereldkampioen schaken.

Bij koen bieden wij de gelegenheid om deel te nemen aan 4 unieke traineeships. Dit betekent dat wanneer jij je bezig houdt met technologische ontwikkelingen, nieuwe ontwerpen of duurzame oplossingen, je in samenwerking met ons opgeleid wordt tot inbedrijfsteller, werkvoorbereider, software- of project engineer.

ben jij de kandidaat?

Wij zoeken slimmeriken die:

  • In bezit zijn van een afgeronde MBO- en/of HBO diploma in de volgende richtingen of vergelijkbaar: Technisch Natuurkunde, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica.
  • Ambitie hebben; je bent leergierig en gemotiveerd om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied.
  • Het leuk vinden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en mee willen werken aan de meest gave en uitdagende projecten!

wat wij bieden?

Wanneer je bij koen in dienst treedt bieden wij jou:

  • De juiste opdrachten, afgestemd op jouw ambities en jouw verdere loopbaan. Wij investeren in jou ontwikkeling.
  • Een vast dienstverband met uiteraard een goed salaris en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget. Dit budget investeer jij in de meest gave en vooruitstrevende opleidingen.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes, winter- en zomerevents, masterclasses en komen er regelmatig interessante gastsprekers langs.

waar jij gaat werken?

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek. Wij brengen slimmeriken bij elkaar en wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen.

De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Wij zijn jong en avontuurlijk. Wij hebben korte lijntjes en bepaal je bij ons je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed bent én wat je leuk vindt.

meer weten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie per mail, WhatsApp, sms of telefonisch contact op met Sjors Pieterse (06 5332 6833 / s.pieterse@koen.com).

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.