icon-arrow-left vacatures

Civil 3D Ontwerper.

HBO
Civiele techniek
Groningen
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het verbeteren van de leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid van Groningen? En wil je aan de slag in een zelfstandige functie, maar bovenal deel uitmaken van een zeer super gaaf en langdurig project? Bij koen zijn wij op zoek naar een MX/Civil3D ontwerper die zich vastbijt in de vele complexe civieltechnische vraagstellingen en ontwerpen! Kom jij ons helpen met het verbeteren van een 12 kilometer lange ringweg!?


Over de functie:
De stad Groningen, een van de leukste studentensteden, groeit! Er wonen en werken steeds meer mensen. Dagelijks ontvangt Groningen maar liefst 160.000 bezoekers! Deze toename is vooral merkbaar aan het verkeer op de zuidelijke ringweg, dat blijft maar toenemen. Vooral in de spitsuren kan de weg het verkeer niet aan en ontstaat er op de gehele ringweg filevorming. 

Om ervoor te zorgen dat het verkeer vlotter doorstroomt hebben de gemeente, provincie en het Rijk samen een plan gemaakt voor de ombouw van de zuidelijke ringweg. Dit plan heet ‘Aanpak Ring Zuid’ en loopt tot 2024. Het plan zorgt ervoor dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar worden. De weg wordt beter ingepast in de omgeving, waardoor de leefbaarheid verbeterd en de weg ook veiliger wordt.

Wat ga je doen?
Als MX/Civil3D Ontwerper maak jij zelfstandig (detail)ontwerpen volgens het programma van eisen en/of de verzamelde informatie. Je bepaalt de dimensies van het ontwerp en werkt deze uit tot een uitvoerbaar product. Als ontwerper maak jij deel uit van het projectteam dat zich bezig houdt met alle vraagstellingen voor het project ‘Aanpak Ring Zuid’. 

ben jij de kandidaat?

  • Je beschikt over afgeronde HBO opleiding en hebt de nodige ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie;
  • Daarnaast beschik je over een civiele achtergrond en ben je bekend met MX;
  • Je hebt ervaring met multidisciplinaire projecten en in vertalen van een definitief ontwerp naar uitvoeringsontwerp.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastisch en uitdagend project! Bij koen treedt je in vaste dienst en krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van training, opleiding en/of kennissessies. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal! 
  • Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vast contract, 30 vakantiedagen en een auto;
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Wij zijn de interim-specialist in 5 verschillende entiteiten, namelijk de hightech industrie, civiele-, installatie techniek, sociaal- en ruimtelijk domein. Bij koen stellen wij de ontwikkeling van onze slimmeriken voorop. Dit betekent dat wij jou verder brengen in jouw carrière. Dit doen wij door middel van begeleiding, passende opleidingen en traineeships en bieden wij de meest gave en passende projecten. Daarnaast vinden wij naast hard werken, gezelligheid ook zeer belangrijk.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen met Sjors Pieterse (06 5332 6833).

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.