icon-arrow-left vacatures

Ontwerper wegen.

HBO
Civiele techniek
Rotterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wil jij meewerken aan een mooi, uitdagend en groot tender project? Ter versterking van ons Civiele team zijn wij opzoek naar een Ontwerper / Modelleur. Jouw technische creativiteit krijgt de ruimte, je ontwikkelt of past innovaties toe binnen het project. Binnen de tender ben je als specialist verantwoordelijk voor het modelleren, beheren en optimaliseren van het 3d model. In projecten werk jij als ontwerper o.a. aan het bouwen en uitbreiden van het BIM-model. Je levert kennis over het ontwerpen en modelleren van de weglichamen, onderbanen en diverse soorten.


Ook werk je samen met de projectleider en ontwerpers van andere disciplines, zoals kunstwerken, geotechniek, verkeersinstallaties en ecologie. Analytisch ben je sterk zodat je raakvlakken binnen het project goed kunt inschatten en overzien.
 

ben jij de kandidaat?

Als nieuwe collega herken je jezelf in onderstaande:

  • goede communicatieve vaardigheden
  • ervaring met Civil3D en aanverwante pakketten van Autodesk
  • een nieuwsgierige en open blik naar toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Wegontwerp 

wat wij bieden?

Kom jij bij koen werken dan investeren wij in jou! Zo groeit jouw kennis en is de opdrachtgever echt geholpen. Jij bent uniek, wij begrijpen dat. Koen is een sociaal betrokken werkgever die voor jou voorop loopt. Naast hard werken vinden wij plezier maken ook erg belangrijk. Daarom organiseren wij dan ook regelmatig leuke uitjes en kennissessies.
 
Verder krijg je:

  • Een goed vast salaris
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto
  • Coaching en begeleiding door je vaste consultant
     

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit!
 

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd gaan. Daarom nodig ik jou van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 06-53236383 of d.bakker@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.