icon-arrow-left vacatures

Uitvoerder Beton.

MBO
Civiele techniek
Amsterdam
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Bij ons gaat het om jou. Jij bent belangrijk! Jij bent uniek en dat begrijpen wij. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Wil jij leren, ontwikkelen en jezelf continue verbeteren? Dan pas jij bij ons. Wij investeren in jou, zo groeit je kennis en is de opdrachtgever echt geholpen. Jij maakt het verschil!


Wat ga je nou precies doen als Uitvoerder Beton? Wel zo leuk om te weten natuurlijk! Om te beginnen is geen dag hetzelfde. Elke dag kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Je weet van aanpakken en brengt dit ook over op je collega’s.  Met de aansturing van je team komt het wel goed, hier heb je tenslotte ervaring mee. Tussendoor is er natuurlijk altjid tijd voor een goede bak koffie.
 

ben jij de kandidaat?

Als nieuwe collega herken je jezelf in onderstaande:

  • Kennis en ervaring met betonwerk, wapening en bekisting
  • Harde werker
  • Koffie liefhebber

wat wij bieden?

Kom jij bij koen werken dan investeren wij in jou! Koen is een sociaal betrokken werkgever die voor jou voorop loopt. Naast hard werken vinden wij plezier maken ook erg belangrijk. Daarom organiseren wij dan ook regelmatig leuke uitjes en kennissessies.

Verder krijg je:

  • Een goed vast salaris
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto v/d zaak
  • Coaching en begeleiding door je vaste consultant

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit!
 

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd gaan. Daarom nodig ik jou van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 06-53236383 of d.bakker@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.