icon-arrow-left vacatures

Projectleider Ruimtelijke Ordening.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Maastricht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

In het kort: Jij gaat projecten in het ruimtelijk domein tot een goed einde brengen!
Het gaat vaak om projecten met een kop en een staart die politiek gevoelig liggen. Je geeft sturing aan het project en vertaalt dit schematisch richting de uitvoerig. Jij kent het speelveld, de belanghebbenden en je hebt een plan uitgestippeld. Samen met jouw collega’s en stakeholders ga jij aan de slag om te kijken wat er moet gebeuren. Jij bent de aangewezen persoon die verwachtingen duidelijk in beeld brengt, het budget bewaakt en het verloop van het project in de gaten houdt.

ben jij de kandidaat?

Jij bent een echte netwerker en gaat gesprekken aan met andere belanghebbenden. Door jouw kennis en ervaring heb jij je sporen verdiend. Je hebt een opleiding ruimtelijke ordening, planologie of een variant hierop gevolgd en je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen de gemeente. Je laat je niet gek maken en je bent standvastig wanneer het nodig is. Jij weet hoe je mensen bij elkaar brengt, kunt zelfstandig werken maar je weet ook wanneer je jouw team nodig hebt. Jij heb kennis van de Omgevingswet en jij regelt het wel!

Erg belangrijk: Jij hebt al in een vergelijkbare functie binnen de gemeente gewerkt. Ervaring opgedaan bij een adviesbureau? Ook dan spreken we je graag.

wat wij bieden?

– Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.

– Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

– Een netwerk binnen de gemeentes en omgevingsdiensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!

– Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.

– Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.

– Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.  

– Begeleiding en opleidingen omtrent de Omgevingswet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.

– Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Teddy van den Heuvel

accountmanager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.