icon-arrow-left vacatures

Jurist handhaving WABO.

HBO
Juridische zaken
Maastricht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Als Jurist Handhaving ben jij de laatste in de schakel die ervoor zorgt dat de wetgeving écht wordt nageleefd. Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van handhaving. Jij gaat je bezig houden met opgaves op het gebied van WABO en omgevingsrecht. Wat mag er wel, wat mag er niet en wat is er mogelijk misgegaan? Door het nauwe contact met jouw collega in het werkveld weet je precies wat er speelt en ben jij de aangewezen persoon om in actie te komen. Je geeft goed onderbouwde feedback en mocht het zo ver komen dan sta jij sterk in je schoenen tijdens bezwaar- en beroepsprocedure.

ben jij de kandidaat?

Jij hebt lef. Jij kiest voor detachering bij koen omdat jij in verschillende keukens wilt kijken en je verder vorm wilt geven aan jouw carrière. Jij hebt een juridische achtergrond en enkele jaren werkervaring binnen de gemeente opgedaan in de rol als juridisch medewerker handhaving.
Jij bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en staat jij sterk in je schoenen bij complexe zaken. Ook heb jij een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Jij weet als geen ander hoe je dossiers tot een goed einde kan brengen. 

Erg belangrijk: Jij hebt al enkele jaren  werkervaring opgedaan binnen de gemeente in een vergelijkbare rol.

wat wij bieden?

– Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.

– Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

– Een netwerk binnen de gemeentes en omgevingsdiensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!

– Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.

– Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.

– Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.  

– Begeleiding en opleidingen omtrent de Omgevingswet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.

– Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.
 

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Teddy van den Heuvel

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.