icon-arrow-left vacatures

Junior WABO vergunningverlener.

HBO
Bouwkunde
Eindhoven
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Jij gaat aan de slag als junior WABO vergunningverlener. Een verantwoordelijke taak. Samen met jouw collega’s bepaal jij mede wat er wel en niet gebouwd kan en mag worden. Jij gebruikt je kennis uit de opleiding om burgers te woord te staan en te toetsen wat er mogelijk is.

 

ben jij de kandidaat?

Ben jij net afgestudeerd en toe aan een nieuwe baan? Hoe pak je dat aan? Ga je eindeloos solliciteren? Ga je doorstuderen of gelijk aan de slag?

Je weet nog niet helemaal wat je wilt maar je bent er wel helemaal klaar voor. Wil jij je ontwikkelen en wil jij graag bij verschillende gemeentes binnen kijken? Mooi. Dan is detachering bij koen iets voor jou. Bij koen helpen we je graag om een kickstart te geven aan je carrière.

Jij zit boordevol frisse ideeën en jij wilt je graag ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Je hebt een goede basis. Je opleiding is afgerond en je hebt al korte binnengekeken bij een gemeente middels een stage. Vanuit die basis gaan we bouwen. Jij en koen samen als een team die jouw carrière vorm gaan geven. Wat kun je op dit moment en wat wil je leren? Samen met jou stellen we een ontwikkelplan op en gaan we vanuit een vast dienstverband bij verschillende gemeentes binnenkijken. De ene keer een project van 6 maanden en vervolgens weer een project van 4 maanden. Wij monitoren jouw ontwikkeling en geven je handvaten waar nodig. Je staat er nooit alleen voor. Jouw consultant is binnen handbereik. Wij zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en zorgen ervoor dat jij met een glimlach jouw opdracht aangaat. Als jij goed in je vel zit dan straal je dat uit en op die manier kun jij je opdracht succesvol voltooien. Een opdracht afgerond? Highfive! We gaan kijken wat je geleerd hebt en zo bepalen wat een goede volgende opdracht is.

Als junior krijg je steeds meer zelfvertrouwen en voor je het weet kun je zelfstandig je functie uitvoeren. Heb jij de opleiding bouwkunde afgerond en interesse in het werken bij de gemeente? Dan is WABO vergunningverlener misschien iets voor jou. Voor je het weet begeleid jij complexe projecten. 

wat wij bieden?

– Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.

– Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

– Een netwerk binnen de gemeentes en omgevingsdiensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!

– Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.

– Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.

– Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.  

– Begeleiding en opleidingen omtrent de Omgevingswet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.

– Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

 

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Wiebe Dankers

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.