icon-arrow-left vacatures

Junior Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Eindhoven
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Jij geniet van alles wat er om je heen gebouwd wordt en kijkt net wat anders naar de omgeving dan de gemiddelde persoon. Vanaf jongs af aan wist jij het al: ik wil wat betekenen voor de maatschappij en de omgeving. Daarom ben jij planologie gaan studeren. Nu sta je op het punt echt wat te kunnen betekenen. Jij bent klaar voor een uitdaging als: Beleidsmedewerker RO. En wij bij koen helpen je graag in je carrière.


Als beleidsmedewerker RO werk je aan ruimtelijke projecten die verschillen van kleinere opdrachten tot complexe projecten. Hiermee draag jij bij aan verschillende bestaande beleidsvraagstukken binnen de gemeente en werk je mee aan een nieuw beleid.


Je gaat bezig met bestemmingsplannen, principeverzoeken, handelt zienswijzen af en hebt contact over aanvragen van burgers en de gemeente. Het speelveld is breed en jij bent samen met je collega’s in staat om de gemeente en burgers te voorzien van het ruimtelijk beleid.

ben jij de kandidaat?

Jij hebt lef. Jij kiest voor detachering bij koen en durft vorm te geven aan je carrière. Je bent afgestudeerd aan de opleiding ruimtelijke ordening / planologie of een variant hierop. De Omgevingswet doet bij jou een belletje rinkelen of je hebt er zelfs al mee te maken gehad. Ook heb je een proactieve houding en heb je een vlotte babbel. Voldoe je aan deze dingen? Mooi, je hebt een goede basis en vanaf hier gaan wij samen met jou bouwen aan je carrière.

Erg belangrijk: Jij hebt al bij een gemeente binnengekeken met tenminste een stage. Heb je al werkervaring binnen een gemeente opgedaan? Top! Dit vergroot de kansen op een leuke opdracht.

 

wat wij bieden?

– Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.

– Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

– Een netwerk binnen de gemeentes en omgevingsdiensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!

– Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.

– Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.

– Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.  

– Begeleiding en opleidingen omtrent de Omgevingswet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.

– Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?
 

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Wiebe Dankers

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.