icon-arrow-left vacatures

Adviseur Verkeer en Vervoer.

HBO
Ruimtelijke Ordening en Verkeer
Eindhoven
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Je draait nu een tijd mee in het vakgebied verkeer en je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière. Het vakgebied verkeer is heel divers en we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Je denkt na over complexe verkeerssituaties, parkeerproblemen, groene golven, openbaar vervoer en knooppunten. Als Medewerker verkeer en vervoer ga je in gesprek met andere afdelingen en neem je hun opmerkingen mee in jouw bevindingen. Jij bent degene die jouw advies beschrijft in een beleidsstuk. Dankzij jouw oplossingsgerichte mentaliteit is er daadwerkelijk een verbetering op straat te zien!

ben jij de kandidaat?

Jij hebt lef. Jij kiest voor detachering omdat jij enkele jaren ervaring hebt en meerwaarde kunt zijn voor verschillende gemeentes. Nu is het tijd voor een vervolgstap. Je hebt een goedgevulde rugzak met kennis en ervaring en bent klaar om nieuwe gemeentes te adviseren. Jij weet wat het is om bij een gemeente te werken en jij maakt je binnen de kortste keren wegwijs bij je nieuwe opdrachtgever. Je weet hoe je collega’s kunt enthousiasmeren en je bent in staat om een gedegen advies op poten te zetten.

Erg belangrijk: Jij hebt een diploma mobiliteit of een variant hiervan op zak en je hebt enkele jaren ervaring bij de gemeente opgedaan.

wat wij bieden?

– Een goed vertrekpunt. Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel een leaseauto, laptop, telefoon en de mogelijkheid tot thuiswerken.

– Persoonlijke begeleiding door een van onze accountmanagers binnen het hechte team Ruimte die samen met jou gaat zorgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

– Een netwerk binnen de gemeentes en omgevingsdiensten waar je jouw hele carrière profijt van gaat hebben!

– Zekerheid en diversiteit. Vanuit een vast dienstverband bij koen ga jij aan de slag op opdrachten bij de gemeente. De opdrachten verschillen in looptijd en passen bij jouw kennis en ervaring.

– Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop! Wil je iets leren? Geef het bij ons aan.

– Een up-to-date online academy met meer dan 180 trainingen en cursussen gericht op jouw ontwikkeling.  

– Begeleiding en opleidingen omtrent de Omgevingswet en andere veranderende wetten en regelgeving zodat jij ook klaar bent voor wat er komen gaat in de toekomst.

– Een sociaal betrokken platte organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en zorgen dat jij je op je plek voelt binnen het team.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheidsinstellingen. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit!
Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Wiebe Dankers

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.