icon-arrow-left vacatures

senior kostendeskundige.

HBO, WO
Bouwkunde
Den Haag, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo ervaren kostendeskundige! Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en vooral leuke baan? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de onderzoeker bent vanaf idee vorming en voorfase van een bouwproject? Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral actieve senior kostendeskundige die zich verder wil specialiseren.

Wat ga je doen?


Als ervaren kostendeskundige stel je integrale ramingen en kostprijsbegrotingen op, zodanig dat op basis hiervan een economisch verantwoorde aanbieding mogelijk is voor de realisatie van een object. Daarnaast zorg je voor het toetsen van de haalbaarheid van de klantvraag evenals het toetsen van de technische maakbaarheid van het project. Het gaandeweg signaleren en behandelen van kansen, bedreigingen en optimalisaties, zowel technisch als financieel, behoort eveneens tot het takenpakket.
Als ervaren kostendeskundige leg je verantwoording af aan het management. Je zorgt voor de beschikbaarheid en toegankelijkheid van het up-to-date vakgerelateerde documentatiebestand van kengetallen, prijzen en tarieven, ervaringsgegevens, normen, technische documentatie en relevante wet- en regelgeving. 

ben jij de kandidaat?

Als ervaren kostendeskundige beschik je over een afgeronde HBO/TU opleiding in de studierichting bouwkunde of vergelijkbaar, wellicht aangevuld met kosten gerelateerde opleidingen.
– In bezit van minimaal een afgeronde HBO bouwkunde, of Civiele techniek opleiding
– aantoonbare ervaring op het gebied van calculatie en kostenadvies.
– Flexibele instelling
– Communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift
– Analytisch denkvermogen
– Gedreven om de komende jaren te groeien in de functie van kostendeskundige

 

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en eventueel een auto.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Het gaat hier om een adviesbureau op het gebied van bouw techniek. De opdrachtgever is een bewezen speler in de markt met een gevulde orderportefeuille, ook in de Coronatijd! De kern van het werk wordt gevormd door onderzoek, advies en berekening op kostengebied. Ook wordt je betrokken bij werken goed te onderbouwen middels innovatieve uitvoeringsmethoden. De vacature heeft betrekking op de regio Den Haag
 

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over deze functie. Daarom nodig ik jou, als ervaren kosten adviseur, van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 06412 335 74 of m.denboer@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!
Solliciteren?
Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we ontvangen je graag om mogelijkheden voor deze functie te bespreken

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Martijn den Boer

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.