icon-arrow-left vacatures

Contractmanager wmo / jeugd.

HBO
WMO / Jeugd
Zuid-Holland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Een contractmanager wmo / jeugd bij koen beschikt over een analytisch vermogen, een oplossingsgerichte instelling en is bovenal een verbindende factor dwars door diverse domeinen. Een echte slimmerik die de inwoners van de gemeenten in Zuid-Holland maar al te graag voorziet van de best mogelijke zorg. 


Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de gezamenlijke inkoop en het contractmanagement van zorg- en ondersteuning op het terrein van wmo en jeugd. Daarbij onderhoud je een contactrelatie met zorgaanbieders en bewaak je de kwaliteit van de zorg. 

ben jij de kandidaat?

Als contractmanager wmo / jeugd bij koen help je mensen binnen de provincie Zuid-Holland verder. Je bent er voor hen en hun familie. Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde hbo opleiding.

Daarbij is meerjarige kennis en ervaring gewenst op het gebied van inkoop- en contractmanagement, op het gebied van Jeugd, Wmo, GGZ. Het is van belang dat je inhoudelijk bekend bent met de verschillende diensten zoals jeugdbescherming, jeugdreclassering, opvoeding, beschermd wonen, hulp bij huishouden, hulpmiddelen, vervoer en begeleiding. Dit vanwege de samenhang tussen verschillende portefeuilles en de mogelijkheden voor meer strategisch contractmanagement binnen de gehele keten. 

wat wij bieden?

Wanneer je als contractmanager wmo / jeugd in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Wanda van Vliet-Stok

accountmanager Capelle

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.