icon-arrow-left vacatures

Gedragswetenschapper.

WO
WMO / Jeugd
Noord-Brabant
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Een gedragswetenschapper bij koen is analytisch, communicatief sterk en heeft bovenal een brede kijk op het gebied van Jeugd. Een echte slimmerik die zich graag verdiept in jongeren. In de provincie Noord-Brabant ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van de kwaliteit van de uitvoering binnen het Sociaal Domein. Je verzorgt casuïstiek- en caseloadbesprekingen en geeft voorlichting met als doel de deskundigheid te vergroten. Inhoudelijk adviseer en coach je professionals uit de gebiedsteams. 

Je bent verbindend, analytisch en hebt een duidelijke visie voor ogen. Samen met je collega's wil je dagelijks het maximale resultaat behalen om jongeren met complexe casuïstieken een helpende hand te bieden. 

ben jij de kandidaat?

Als gedragswetenschapper bij koen help je mensen binnen de provincie Noord-Brabant verder. Dankzij jouw hulp worden jongeren in de regio op maat ondersteund. Voor de positie van gedragswetenschapper zijn wij op zoek naar een collega met een afgeronde WO opleiding in de richting van psychiatrie of jeugd. Daarbij is een registratie in het kwaliteitsregister SKJ of BIG vereist. 

wat wij bieden?

Wanneer je als gedragswetenschapper in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Allereerst een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Zekerheid en diversiteit. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je bij diverse gemeentes aan diverse opdrachten.
  • Een vrij te besteden opleidingsbudget voor tal van interne en externe opleidingen en trainingen. Bij koen staat jouw ontwikkeling voorop!
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Als slimmerik ben je bij ons in dienst. Je werkt aan uitdagende opdrachten. Op projectbasis, want door afwisseling kom jij tot je recht. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Esther Kneppelhout

accountmanager Weert

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.