icon-arrow-left vacatures

Civil3d ontwerper.

MBO, HBO, WO
Civiele techniek
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

In de functie als civil3d ontwerper ga jij je bezighouden met het bedenken van technische oplossingen binnen D&C projecten. Denk hierbij aan het opstellen van wegontwerpen en ontwerptekeningen tijdens de verschillende fasen van het project welke voldoen aan de gestelde eisen. Dit ga je doen met behulp van het softwarepakket van Autodesk. Je komt in teamverband te werken waarbij communicatieve vaardigheden van belang zijn, zowel voor de samenwerking als het overbrengen van informatie. Als ontwerper krijg je de kans om aan mooie civiel technische projecten mee te werken en hier een steentje aan bij te dragen. Daarnaast krijg je ook de kans om kennis op te doen met BIM je kan bijvoorbeeld met programma's als Infraworks en Navisworks aan de slag. Heb je deze kennis nog niet? Geen probleem wij hebben 1 keer per jaar voor alle ontwerpers en modelleurs een cursus waar we nieuwe programma's en updates leren kennen zodat we altijd up to date zijn.

ben jij de kandidaat?

Voor de vacature civil3d ontwerper zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter!
 

 • in bezit van bij voorkeur een afgeronde opleiding Civiele Techniek of een andere relevante technische opleiding
 • ervaring met het softwarepakket Autodesk; C3D, SAC, IW, NW etc
 • ervaring met het werken volgens de geldende richtlijnen/eisen binnen de civiele techniek
 • in bezit van diploma VCA-VOL of VCA-Basis
 • klantvriendelijk, altijd de beste prestatie willen leveren, energiek en vooruitstrevend werken, vanuit oprechte interesse en persoonlijk aandacht de verbinding maken en je verantwoordelijk voelen
 • op de hoogte zijn en volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied

wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij koen in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!
 • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen en een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een compleet pakket aan cursussen en trainingen welke je kan volgen wanneer het jou uitkomt je krijgt van ons de inloggegevens voor het online platform zodra je in dienst komt.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.
 • een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een aandraagbonus
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • 24 verlofdagen, 15 ATV en een auto van de zaak
 • Salaris in deze functie -afhankelijk van ervaring- vanaf €2000 tot €4500
 •  

waar jij gaat werken?

Jij gaat werken bij koen. Wie zijn wij? Wij zijn een organisatie dat civiele professionals vast in dienst heeft en landelijk de verbinding tussen onze professionals en het project zoekt om zo een optimale persoonlijke ontwikkeling te kunnen bieden.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Jeffrey Riemers

consultant

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.