icon-arrow-left vacatures

projectcoördinator installatietechniek.

HBO
Installatietechniek
Utrecht, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Uitdagende projecten in goede banen leiden met jouw technische kennis en kunde. Is dat precies wat jij zoekt? Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij je tanden in kunt zetten. Die jouw groei versnellen en stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Klinkt dat gaaf? Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze Projectcoördinator vacature jou op het lijf geschreven.
Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact. Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!
Hoe ziet jouw dag eruit?
Je pakt een kop koffie en ziet dat het team al klaar zit voor de dagstart. De projectleider trapt af met de planning die jij gisteren hebt aangepast. Een leverancier verwacht vertraging met de productie van sommige materialen. Jouw nieuwe planning zorgt ervoor dat het project toch op schema blijft. Een engineer heeft een vraag over een ontwerp. Je draagt direct een passende oplossing aan.
Na de dagstart neem je de tijd om de klant te informeren over de voortgang. Hij is enorm tevreden met de nieuwe planning. Vervolgens verdiep jij je in berekeningen voor de tweede projectfase. Deze week moeten de materialen besteld worden. Voordat je het weet vragen je collega’s al of je mee gaat lunchen.
Een broodje en potje tafelvoetbal verder kijk je nog eens met frisse blik naar de berekeningen. Je verhelpt een fout en geeft vervolgens akkoord. Je ziet dat de engineer het nieuwe ontwerp heeft aangeleverd. Ook die controleer je direct. Je toetst of het aan alle richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving voldoet. Dat is het geval.
Dan is het alweer tijd voor een vergadering met de (onder)aannemers. Alle ins & outs komen voorbij. De projectleider en jij lichten de nieuwe planning toe. Daar wordt goed op gereageerd. Voldaan stap je in de auto naar huis. Wat een productieve dag!

ben jij de kandidaat?

Voor deze vacature Projectcoördinator zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter!

  • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken
  • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde
  • Je bent proactief en wilt voorop lopen in je vak
  • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien
  • Je deelt graag je kennis met opdrachtgevers en collega’s
  • Je hebt een technische opleiding op hbo-niveau of hoger afgerond in de richting installatietechniek of civiele techniek
  • Je hebt enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectcoördinator

wat wij bieden?

  • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!
  • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy en een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als Projectcoördinator wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen!

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel of bel voor vragen.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Joost Schrijnemakers

consultant

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.