icon-arrow-left vacatures

Content marketeer.

HBO, WO
Marketing & communicatie
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Jij wordt blij van content. Daarom heb jij je werk ervan gemaakt. Je beheert als content marketeer het hele domein, van contentstrategie tot contentcreatie en contentverspreiding. Met de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bereik je onze doelgroepen. En beïnvloed je de reputatie van het merk op positieve wijze. Dit doe je niet voor één, maar voor wel vier verschillende merken samen met een partner in crime: je collega content marketeer.

Daarnaast vind je het ook leuk om je bezig te houden met online marketing. E-mailmarketing is voor jou bekend terrein en je denkt graag mee met online partners over de juiste boodschap voor Facebook en Google Ads. Ook draai jij je hand niet om voor het beheer van de websites. Je hebt het vast al door: in deze veelzijdige job kun jij je onmogelijk vervelen!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?        
Je begint je werkdag met een goeie kop koffie (thee, cappuccino, water kan ook natuurlijk). Je ziet dat er afgelopen week wat minder bezoekers op de website zijn geweest. Tijd om een interessant (SEO-)artikel te schrijven. Tegen het einde van de ochtend werk je de contentstrategie verder uit. Hierbij houd je de candidate journey en persona’s in het achterhoofd, zodat jouw strategie daar perfect op aansluit.

Het is alweer lunchtijd. De tafel is gedekt en samen met je collega’s geniet je van een uitgebreide lunch. Om vervolgens de strijd aan te gaan tijdens een potje tafelvoetbal.

In de middag schrijf je een gastblog voor een partnerwebsite om de linkbuilding verder uit te bouwen. Dit brengt je op een idee voor een whitepaper. Je plakt snel een post-it op je bureau, zodat je hier later mee aan de slag kunt.

De projectmanager opleidingen & events komt bij je voor haar traineeship campagne. Jouw actiepunt? Uitingen opstellen om kandidaten te enthousiasmeren. Je bedenkt ter plekke een leuke boodschap voor een mailing en social ad.

Aan het einde van de dag kijk je nog een keer naar de social kanalen. Wat hebben je ingeplande posts gedaan en wat staat er voor de komende tijd op planning? Je blokt gelijk een paar uur in je agenda om een nieuwe video te maken. Een laatste check… is alles gedaan wat vandaag af moest zijn? Yes! Dan is het tijd om naar huis te gaan. Morgen is er weer een dag.
 

ben jij de kandidaat?

 • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijv. Communicatie, Marketing, International Business of Commerciële Economie;
 • Een talent voor schrijven en uiteraard een kei in de Nederlandse taal;
 • Ervaring met contentmarketing, SEO, e-mailmarketing en als het even kan ook online advertising;
 • Je bent goed in netwerken, weet intern snel je weg te vinden en samenwerkingen op te zetten;
 • Ervaring met Adobe software is een pre;
 • Editing skills (video) is een grote pre;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij The Employment Group in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 30 vakantiedagen

waar jij gaat werken?

The Employment Group (TEG) bestaat uit specialistische bedrijven in de arbeidsbemiddeling: Cottus, Faber, koen en Voort. Deze bedrijven verbinden professionals of vakmensen aan opdrachtgevers in specifieke branches. Daarnaast staat TEG voor innovatie en is het de ambitie om met vernieuwende digitale technieken – zoals marketing automation, CDP, matchingsplatform, apps – kandidaten met een schaarsteprofiel en opdrachtgevers samen te brengen.

meer weten?

Interesse? Solliciteer dan direct! We zijn erg benieuwd naar jou.

Wil je meer weten over de functie van content marketeer of het team, neem dan contact op met Masja Elting (directeur marketing & communicatie) via m.elting@employmentgroup.nl of +31 6 21809155 of Remon Hollanders (brandmanager) via r.hollanders@employmentgroup.nl of +31 6 12503087 

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren
Fill 1 Created with Sketch.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.