icon-arrow-left vacatures

Recruiter.

HBO, WO
Recruitment
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Dit ben jij als recruiter: Je bent oprecht geïnteresseerd. Maar ook commercieel. Een netwerker. Je houdt ervan om de juiste slimmerik bij de juiste opdrachtgever te brengen. En andersom natuurlijk. Wanneer zij van elkaar leren, ben jij blij. Pas wanneer hun samenwerking een succes is, ben jij tevreden. Resultaatgericht dus.

Dit doe je als recruiter: Het vinden van de juiste mensen begint bij jou. Online, telefonisch, face-to-face of op hogescholen. Je verbindt mensen. Net afgestudeerden en ervaren krachten. Je herkent de parels. Je kijkt verder dan een CV. Je gaat de dialoog aan met professionals. Zo ontdek jij ambitie. En herken je potentie. Zo pik jij die unieke mensen eruit. Dankzij jou kunnen consultants doorpakken. Dankzij jou kunnen opdrachtgevers verder bouwen.

ben jij de kandidaat?

Dit kenmerkt jou: Jij hebt lef, bent ondernemend en leergierig. Jij denkt niet alleen in kansen. Jij creëert ze ook. Jij wil groeien en bent ambitieus. Misschien ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding, of ben je toe aan een tweede stap. Toch blijf je altijd nieuwsgierig naar meer. Meer kennis. Meer ervaring. Je gelooft in vooruitgang door techniek. Dan loop je samen met koen voorop.

wat wij bieden?

  • Een goed salaris en een bonusregeling die stimuleert en een vast dienstverband
  • Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een auto van de zaak, telefoon, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical
  • Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven
  • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s
  • Actieve begeleiding intern en extern bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten

waar jij gaat werken?

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek. Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Niet voor de mensen waar we mee werken. Maar zeker ook niet voor onszelf.

We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij koen bepaal jij je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen met Alexander Dassen (06 57 62 50 80)

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Alexander Dassen

recruiter publiek domein

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.