icon-arrow-left vacatures

Junior Werkvoorbereider Installatietechniek.

MBO
Installatietechniek
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo aankomend werkvoorbereider! Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en vooral leuke baan in omgeving Utrecht? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent tussen de uitvoering en de projectleiding? Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral leergierige junior werkvoorbereider die het hoofd koel houdt bij onverwachte situaties!


Over het programma:

Bij koen bieden wij een uitdagend en super gaaf high potential programma om aan de slag te gaan als junior werkvoorbereider binnen de installatietechniek. Voor dit super gave ontwikkelprogramma zijn wij op zoek naar slimmeriken met ambitie! Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding en wil ontzettend graag de stap maken richting de werkvoorbereiding. 

Wat ga je doen?

Ben je junior werkvoorbereider bij koen, dan komt er veel op je af. Dit schrikt jou natuurlijk niet af. In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als aankomend skilled werkvoorbereider bij koen ontvang je een vast contract en word je ‘on-the-job’ ingewerkt. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en loopt mee in ons high potential programma. De opdrachten en het high potential programa zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over;  wat wil je leren en wat is jouw stip aan de horizon? 

Voor een junior werkvoorbereider bij koen is geen dag hetzelfde. Super leuk! Toch? Wij leren jou ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar zijn. Net als de benodigde materialen. Daarnaast ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de financiën, plan je de werkzaamheden in en fungeer je als vraagbaak voor onze klanten, de leverancier én al je collega’s. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Kortom een werkvoorbereider bij koen is het middelpunt van uitdagende projecten in de Installatietechniek. Aan het eind van ons high potential progamma kan jij als geen ander calculeren, werk opnemen en is het een fluitje van een cent om tekeningen te lezen. Dit noemen wij de groeiversneller! 

Ga je bij koen aan de slag als junior werkvoorbereider, dan kom je terecht in een afwisselende werkomgeving. Wij bieden jou de kans om jezelf verder ontwikkelen en vanuit een vast dienstverband mee te werken aan verschillende projecten. Bij koen word je een skilled werkvoorbereider! Kom jij ons team versterken?

ben jij de kandidaat?

Als junior werkvoorbereider beschik je over een afgeronde MBO 4- en/of HBO opleiding in de studierichting werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek of vergelijkbaar. Wellicht ben je al aan het werk als (junior) werkvoorbereider en wil je meer! Leuk om te weten is dat dit high potential programma ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om ‘t Hogere Installatie Techniek- (HIT) diploma te halen. 

Voor aankomend high potential programma zijn wij op zoek naar:

  • Enthousiastelingen die stevig in hun schoenen staan, sociaal ingesteld zijn, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hun carrière een boost willen geven als werkvoorbereider.
  • Slimmeriken met een persoonlijke ontwikkelbehoefte en die werkend en lerend alles te weten willen komen over de inzet van bekwaam personeel, de voorbereiding- en coördinatie van een project, cost-control en het aanleveren- en lezen van technische tekeningen. 
  • Iedereen die werkervaring heeft opgedaan in de gebouw gebonden installatietechniek, bijvoorbeeld als tekenaar, monteur, servicemonteur, servicetechnicus, engineer of vergelijkbaar.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over dit high potential programma. Daarom nodig ik jou, als junior werkvoorbereider, van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 0653326833 of s.pieterse@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!

Solliciteren?
Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we ontvangen je graag om mogelijkheden voor dit high potential programma te bespreken. 

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.