icon-arrow-left vacatures

BIM Modelleur E.

MBO
Installatietechniek
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Wil jij met ons meebouwen aan een 80 meter hoge toren in Utrecht? Een gebouw wat voldoet aan de hoogste duurzaamheids- en veiligheidseisen waarin onder andere een grand café, restaurant, sportfaciliteiten, liftschachten en techniekruimten te vinden zijn. En wist je dat er zelfs een aparte vleugel is waar verschillende laboratoria zich bevinden die bijzonder beveiligd zijn? In deze laboratoria zijn alle mogelijke beheersmaatregelen genomen om bijvoorbeeld verspreiding van micro-organismen en radioactieve stoffen te voorkomen. Kortom… ga je als BIM Modelleur E aan de slag bij koen dan kan jij je geluk niet op! 


Wij hoeven jou niet te vertellen dat er bij een megaproject als dit veel komt kijken. En dat Revit over enorm veel features en uitgebreide mogelijkheden beschikt schrikt jou niet af. Jij weet alles van Building Information Modelling. Met jouw kennis en kunde creëer je de beste projectresultaten en voorkom je fouten op de bouwplaats. Ga je aan de slag bij koen dan ben jij de specialist binnen ons ontwerpteam! Bij koen zijn wij ter versterking van ons team in Utrecht op zoek naar een BIM Modelleur E!


Over de functie:

Als BIM Modelleur Elektrotechniek bij koen treed je in vaste dienst en werk je mee aan de bouw van diverse laboratoria waar de werking van medicijnen getest worden. De totale bouwtijd is ongeveer vier jaar en verwachten wij dat de nieuwbouw in het najaar van 2021 opgeleverd wordt. Bij koen hopen wij jou, met behulp van dit super gave en vooral uitdagende project, verder te brengen in jouw carrière. Een BIM Modelleur bij koen brengt onze klanten immers kennis en kunde. Jij bent ambitieus en vind het belangrijk om je kennis up-to-date te houden. 

ben jij de kandidaat?

Een BIM Modelleur E bij koen houdt van een stevige uitdaging. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en wenst niet alles voorgekauwd te krijgen. Je werkt graag aan uitdagende projecten en bent op zoek naar een werkgever waar opleidingen en verdere ontwikkeling centraal staan. Een BIM Modelleur Elektrotechniek bij koen denkt in oplossingen en krijgt van samenwerken energie.

wat wij bieden?

Wanneer je in dienst treedt bij koen bieden wij dan kijken we samen met jou naar jouw verdere ambities. Iedereen wil zich verder ontwikkelen. Toch? Samen maken we een persoonlijk ontwikkelplan. Wij investeren in jouw verdere ontwikkeling. Bij koen volg je o.a. diverse kennissessies. Professionals vertellen jou bijvoorbeeld alles over AR/VR,  3D-laserscans en modulair bouwen. Bij koen leer je alles over de technieken van de toekomst en bieden wij jou ook de gelegenheid om het post bachelor diploma Hogere Installatietechniek Elektrotechniek (HIT-E) te behalen. Bij koen wordt jouw kennis in een rap tempo nog groter en ben jij de specialist van het Modelleren. 
 

  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan natuurlijk een goed salaris, ontwikkelgarantie en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.