icon-arrow-left vacatures

BIM Modelleur.

MBO
Installatietechniek
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Heb jij ook zo’n goede baan? En ben jij helemaal gelukkig in je rol? Dat kan ook niet anders. Zonder twijfel! Want als BIM Modelleur adem jij techniek! Jij werkt dagelijks mee aan fantastische klussen en lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van duurzame projecten! 


Maar stel je voor… stel je voor dat allemaal nog beter kan. Als BIM Modelleur wil namelijk door! Jij bent ambitieus en staat te popelen om jezelf verder te ontwikkelen. De mogelijkheid tot het volgen van diverse trainingen en opleidingen grijp jij graag met beide handen aan. Jij houdt van zekerheid en dynamiek. Jij wil voorop lopen en natuurlijk alles te weten komen over de technieken van de toekomst!

ben jij de kandidaat?

Wist je?

Dat jij als BIM Modelleur direct in vaste dienst treedt bij koen en wij samen met jou dolgraag willen onderzoeken waar je echt gelukkig van wordt. Wat is jouw stip aan de horizon en wat heb jij van ons nodig om jouw doelen te realiseren? Samen met jou gaan we graag op reis. Wij maken samen een persoonlijk ontwikkelplan! Bij koen volg je diverse opleidingen en werk je mee aan fantastische projecten. Allemaal afgestemd op jouw verdere carrière pad! Jouw verdere loopbaan! 

Als BIM Modelleur bij koen werk je mee aan fantastische projecten. Jij bouwt mee aan een 80 meter hoge toren of aan ’s werelds grootste fietsenstalling. Je werkt mee aan gebouwen die voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en veiligheidseisen waarin onder andere een grand café, restaurant, sportfaciliteiten, liftschachten en techniekruimten te vinden zijn. Of wat dacht je van verschillende laboratoria en ziekenhuizen die bijzonder beveiligd zijn? In laboratoria waar alle mogelijke beheersmaatregelen genomen om bijvoorbeeld verspreiding van micro-organismen en radioactieve stoffen te voorkomen. Kortom… ga je als BIM Modelleur aan de slag bij koen dan kan jij je geluk niet op! Bij koen ben jij de specialist binnen elk ontwerpteam!

wat wij bieden?

Wanneer je in dienst treedt bij koen bieden wij:

  • Een BIM Modelleur bij koen mag allereerst rekenen op de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en mee te werken aan super uitdagende projecten. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal en ben jij de specialist binnen elk ontwerpteam!
  • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan natuurlijk een goed salaris, ontwikkelgarantie en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als BIM Modelleur wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.

meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.