icon-arrow-left vacatures

Engineer.

MBO, HBO
Installatietechniek
Utrecht
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo aankomend engineer! Ontbreekt het jou, net als ons, ook niet aan ambitie en wil je graag nog beter worden in jouw werk. Bij koen leer je werken vanuit een integrale benadering en de juiste keuzes te maken voor installatieconcepten. In dienst bij koen ontvang je een vast contract en werk je mee aan diverse complexe en uiteenlopende projecten met oog op de energietransitie en alles wat daarmee samenhangt. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan, daar waar jouw carrière voorop staat? Kom werken bij koen! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en vooral leergierige collega’s die gefascineerd zijn door het installatie vak!


Over het programma:
Niet eerder is het vak installatietechniek zo actueel geweest. Enerzijds veroorzaakt door wetten, anderzijds door ambitieuze doelstellingen. Het raakt iedereen, van burger tot politiek en nog meer de integraal installatietechnisch ontwerper. De energietransitie is in volle gang en niet meer te stoppen waarbij vragen beantwoord dienen te worden hoe in de gebouwde omgeving de hernieuwbare energieopwekking bevordert kan worden en het energieverbruik en CO2-uitstoot gereduceerd kunnen worden. Deze toenemende energetische- en duurzaamheidseisen aan gebouwen zorgen er voor dat de invloed van installatietechniek op bouwprojecten steeds groter wordt. 

Bij koen bieden wij jou in samenwerking met TVVL een uitdagend en super gaaf high potential programma om je verder te ontwikkelen binnen de installatietechniek. Voor dit super gave ontwikkelprogramma zijn wij op zoek naar slimmeriken met ambitie! Jij wil je ontzettend graag ontwikkelen tot Integraal Installatietechnisch Ontwerper (IIO). 

ben jij de kandidaat?

Om deel te nemen aan dit opleidingsprogramma beschik je minimaal over een afgeronde MBO 4- en/of HBO opleiding in de studierichting werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek of vergelijkbaar. 

Met veel plezier kijken wij uit naar:

  • Enthousiastelingen die stevig in hun schoenen staan, sociaal ingesteld zijn, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hun carrière een boost willen geven als werkvoorbereider.
  • Slimmeriken met een persoonlijke ontwikkelbehoefte en die werkend en lerend alles te weten willen komen over integraal ontwerpen.
  • Iedereen die werkervaring heeft opgedaan in de gebouw gebonden installatietechniek, bijvoorbeeld als tekenaar, monteur, servicemonteur, servicetechnicus, werkvoorbereider, engineer of vergelijkbaar.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Als werkvoorbereider, tekenaar of modelleur bij koen komt er veel op je af. Dit schrikt jou natuurlijk niet af. In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en volg je tegelijkertijd de post bachelor opleiding Hogere Installatietechniek in samenwerking met TVVL. De opdrachten en het opleidingsprogramma zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over;  wat wil je leren en wat is jouw stip aan de horizon? 

Als collega bij koen is geen dag hetzelfde. Super leuk! Toch? Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Kortom een slimmerik bij koen is het middelpunt van uitdagende projecten in de Installatietechniek. 

meer weten?

Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we ontvangen je graag om mogelijkheden voor dit high potential programma te bespreken. 

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Sjors Pieterse

recruitment manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.