icon-arrow-left vacatures

planvoorbereider bouwkunde.

HBO
Bouwkunde
Amsterdam, Nederland
Direct solliciteren

wat jij gaat doen?

Hallo bouwkundige planvoorbereider! Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, vervolgstap en vooral leuke baan? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent tussen de initiatief fase en de voorbereiding? Bij koen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vooral zelfstandige werkvoorbereider die door zijn ervaring en skills ook als de planvoorbereiding kan oppakken!

Wat ga je doen?

Ben je planvoorbereider/werkvoorbereider bij koen, dan komt er veel op je af. Dit schrikt jou natuurlijk niet af. In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als planvoorbereider/werkvoorbereider bij koen ontvang je een vast contract en word je ‘on-the-job’ ingewerkt. Je gaat aan de slag bij één opdrachtgever en loopt mee in ons ontwikkelprogramma. De opdrachten en het ontwikkelprogramma zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over;  wat wil je leren en wat is jouw stip aan de horizon? 

Voor een planvoorbereider/werkvoorbereider bij koen is geen dag hetzelfde. Super leuk! Toch? Met jouw opgedane ervaring leren we je hoe je de planvoorbereiding goed opzet, zodat als jouw werk erop zit, de engineering verder kan waarna het overgedragen wordt aan het projectteam voor uitvoering van de realisatie.  Daarnaast ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de financiën, plan je de werkzaamheden in en fungeer je als vraagbaak voor onze klanten, de leverancier én al je collega’s. Jij brengt onze opdrachtgevers kennis en kunde. Kortom een planvoorbereider/werkvoorbereider bij koen is het middelpunt van uitdagende projecten in de wereld van bouwen. Aan het eind van ons ontwikkelprogamma heb jij de persoonlijke vaardigheden opgedaan om verdere stappen te nemen. Zelfstandig planvoorbereider zodat je ook de mensen kan coachen in jouw manier van werken, en wellicht in de toekomst als projectleider.
Dit noemen wij de groeiversneller! 

Ga je bij koen aan de slag als bouwkundig planvoorbeider/werkvoorbereider, dan kom je terecht in een afwisselende werkomgeving. Wij bieden jou de kans om jezelf verder ontwikkelen en vanuit een vast dienstverband mee te werken aan verschillende projecten. Bij koen word je een skilled planvoorbereider! Kom jij ons team versterken?
 

ben jij de kandidaat?

Als planvoorbereider/werkvoorbereider beschik je over een afgeronde HBO opleiding in de studierichting bouwkunde of vergelijkbaar. Wellicht ben je circa 5 jaar aan het werk en zoek je de volgende stap? Leuk om te weten is dat dit ontwikkel programma ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen kan dit afgestemd op je wensen.  

Voor de werkvoorbereiders functie zijn wij op zoek naar:

  • Enthousiastelingen die stevig in hun schoenen staan, sociaal ingesteld zijn, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hun carrière een boost willen geven als werkvoorbereider.
  • Slimmeriken met een persoonlijke ontwikkelbehoefte en die werkend en lerend alles te weten willen komen over de inzet van bekwaam personeel, de voorbereiding- en coördinatie van een project, cost-control, inkoop en het controleren-, aanleveren- en lezen van technische tekeningen. 
  • Ervaren mensen met minimaal 5 jaar werkervaring in de technische werkvoorbereiding die de vervolg stap willen maken naar de planfase.

wat wij bieden?

  • Allereerst een fantastische mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie centraal.
  • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, ontwikkelgarantie en eventueel een auto.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.  Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

waar jij gaat werken?

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Jij wil vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse uitdagende opdrachten. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Bij koen brengen wij jou verder in jouw carrière. koen. voor jou voorop.
 

meer weten?

Bij koen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er na het lezen van bovenstaande tekst een aantal vragen door je hoofd dansen en dat je alles wil weten over deze functie/ Daarom nodig ik jou, als ervaren werkvoorbereider, van harte uit om je vragen te appen, mailen of gewoon even samen te bellen. Ik ben bereikbaar op 06412 335 74 of m.denboer@koen.com. Bij koen helpen we je graag verder. Voor jou voorop!
Solliciteren?
Helemaal overtuigd en weet jij voor de volle 100% dat deze kans jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct en we ontvangen je graag om mogelijkheden voor deze functie te bespreken. 
enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

Direct solliciteren

Martijn den Boer

commercieel manager

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures icon-arrow-right

Direct solliciteren.